Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Το «GNTM» έπαιζε περισσότερη ώρα στις απέναντι lifestyle εκποµπές»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Είναι καθηµερινά στη «Στη φωλιά του Κου κου», προβάλλοντας αποκλειστικά θέµατα και κάνοντας καυστικά σχόλια. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλώντας σε συνέντευξή του για τα σημερινά δεδομένα στη μικρή οθόνη, πιστεύει ότι οι παίκτες των ριάλιτι έχουν ηµεροµηνία λήξης στην τηλεόραση και αναφέρεται στους συνεργάτες του Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη. 
Πώς εξελίσσεται για εσένα η τηλεοπτική σεζόν; Ιδανικά. Οταν είσαι σε µια εκποµπή που ο κόσµος την αγαπά και ξυπνάς το πρωί µε όρεξη και χαµόγελο για να πας στη δουλειά σου, µόνο ευχαριστηµένος µπορείς να είσαι. Για δεύτερη χρονιά στους «Κου Κου». Υπάρχει ρουτίνα;
Επέλεξα να γίνω δηµοσιογράφος για να µη ζήσω ποτέ ρουτίνα στη δουλειά. Είναι η φύση του επαγγέλµατος τέτοια και οι ταχύτητες τόσο υψηλές, ειδικά όταν κάνεις τηλεόραση, που καµιά φορά φτάνεις να αναζητείς τη ρουτίνα για να «ρίξεις στροφές». ∆εν θυµάµαι ποτέ να έχω ρουτινιάσει τα τελευταία 18 χρόνια.
Πώς είναι η συνεργασία µε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη;
Η Κατερίνα έχει αποδείξει ποια είναι µε τόσα χρόνια επιτυχιών. Εχει εξελιχθεί ως παρουσιάστρια και, παρότι έχει βιώσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στην τηλεόραση, πάντα µε αξιοπρέπεια, δεν έχει «βαρύνει» και δεν περιχαρακώνεται πίσω από τον τοίχο της «κεντρικής παρουσιάστριας». Εχει µοναδική αµεσότητα προς τον κόσµο, γιατί είναι αυτό που βλέπεις. Ο Κρατερός είναι παιδί. Εχει φιλοσοφήσει τη ζωή, δεν έχει κόµπλεξ για τίποτα και επιζητά χαµόγελο και καλή πρόθεση και τα ανταποδίδει γενναιόδωρα.
Μεγάλο µέρος της θεµατολογίας σας στηρίζεται στην ανατροφοδότηση από τα ριάλιτι.
∆εν συµφωνώ ότι είναι µεγάλο µέρος. Εµείς από τη µιάµιση ώρα που είµαστε στο πάνελ, από τα 14 θέµατα της αντίστροφης «Κου Κου» µέτρησης, κάποιες µέρες είχαµε 2-4 από το «GNTM». Μη σου πω ότι το «GNTM» έπαιζε περισσότερη ώρα στις απέναντι lifestyle εκποµπές. Τώρα που ξεκίνησε το «MasterChef», θα κινηθούµε στα ίδια επίπεδα. Είναι αλήθεια ότι αυτά τα θέµατα κάνουν µεγαλύτερο θόρυβο στην αναπαραγωγή στα sites και µένει η εντύπωση ότι παίζουµε πολύ τα συγκεκριµένα formats. Είναι επίσης αλήθεια ότι αρέσει στον κόσµο ο τρόπος που προβάλλουµε και σχολιάζουµε αυτά τα formats, αλλά µας ζητά εξίσου πολύ τις συνεντεύξεις και τις ρουµπρίκες που έχει εµπνευστεί η οµάδα µας.  

Real Life

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !