Ναταλία Γερμανού: Η αντίδρασή της στον όρκο που έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο όνομα του Φρέντυ Γερμανού

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Μαρία Ιωαννίδου ορκίστηκε πως δεν θα ξαναμιλήσει για τα προσωπικά της «στη μνήμη του Φρέντυ Γερμανού». Πώς αντέδρασε στο γεγονός η Ναταλία Γερμανού;

Αρχικά πρόβαλε μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο Πρωινό και επέστρεψε με κεραυνούς στο πλατό…

«Γιατί να μην της δώσουμε το δικαίωμα της αμφιβολίας ότι μπορεί να το κατάλαβε πραγματικά. Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή κάνει ένα ρόλο τηλεοπτικό πολύ επιτυχημένο και ίσως δεν νιώθει την ανάγκη – από όσο την ξέρω – της υπερβολικής τηλε – έκθεσης χωρίς λόγω σε συνεντεύξεις. ίσως τώρα με την επιτυχία και θεατρικά και τηλεοπτικά να πήρε την απόφαση ότι τώρα το κόβω, τέρμα! Μας το είχε πει και εμάς όταν είχε έρθει πριν από 1,5 μήνα. Δεν το τήρησε. Αυτό όντως λίγο με στεναχώρησε. όμως ίσως τώρα, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες, γιατί θέλω κι εμένα να μου δίνουν, κι όταν ζητάω κάτι θέλω να το κάνω κι εγώ», είπε με νόημα η Ναταλία Γερμανού, η οποία όταν οι συνεργάτες της σχολίασαν το γεγονός ότι η Μαρία Ιωαννίδου ορκίζεται στο όνομα του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού απάντησε: «Ορκίζεται εκεί γιατί τον θεωρεί τον πιο σημαντικό της όρκο ίσως».

Η παρουσιάστρια θέλησε να κλείσει το θέμα λίγο αργότερα με την ελπίδα πως η Μαρία Ιωαννίδου θα κρατήσει αυτό τον όρκο: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα κρατήσει την υπόσχεση – ας μην πούμε όρκος γιατί είναι βαριά λέξη – ότι ότι από εδώ και πέρα θα είναι φειδωλή στις συνεντεύξεις της και στο πόσο πολύ θα κρατά για τον εαυτό της προσωπικά δεδομένα.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !