Οι εξελίξεις στο ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

0
Η παρέμβαση της Κάτιας αποτρέπει τον Φώτη από το να βοηθήσει τη Μαρίνα στην αναζήτηση του παιδιού της. Η υποχώρησή του θα σημάνει νέα αγωνία για τη Μαρίνα που πιέζεται και από τον Μιχάλη, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους. Το νέο αυτό, χαροποιεί ιδιαίτερα την Άννα που βλέπει ένα φως στο μέλλον για την σχέση της, αγνοώντας πως ο Μιχάλης δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεπεράσει μέσα του τη Μαρίνα. Αντίστοιχη δυσκολία να προχωρήσει μπροστά έχει, όμως, και ο Αντρέας, παρά την ζεστασιά με την οποία τον αντιμετωπίζει η Ρένα. Η Έλλη ζητάει από τον Κωστή να πάνε σε ένα μπαρ. Καθώς φτάνουν, ο Κωστής με τρόμο αντιλαμβάνεται ότι η Έλλη τον οδηγεί στο μπαρ που συναντά κρυφά τη Λίλιαν…

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 97

Η Μαρίνα ανακοινώνει στον Γιώργο και στη Σοφία πως αποφάσισε να μην πάει στο γάμο τους. Η Έλλη κάνει προσπάθεια να πλησιάσει εκ νέου τον Κωστή, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Η σχέση του Μιχάλη και της Μαρίνας βρίσκεται σε οριακό σημείο, ενώ η Ρένα και ο Αντρέας βρίσκουν καινούριο διαμέρισμα. Εν τω μεταξύ, ο Φώτης επισκέπτεται τη Μαρίνα για να της δώσει έναν φάκελο με κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν την Ελπίδα.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 98

Η Μαρίνα ετοιμάζεται να πάει να βρει τη θετή μητέρα της Ελπίδας – σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήρε από τον Φώτη - και σκέφτεται πώς θα την αντιμετωπίσει. Η Έλλη αποφασίζει να εργαστεί στον ιππικό όμιλο. Ελπίζει πως κάνοντας κάτι που αγαπά, θα βοηθήσει τον εαυτό της. Ο Φώτης νοιώθει τύψεις που έπαιξε το παιχνίδι της Κάτιας και προσπαθεί μάταια να την πείσει να βοηθήσει την Μαρίνα, αντί να την αποπροσανατολίζει. Αποφασίζει να παραμείνει κι άλλο στην Αθήνα για να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση. Η Νάντια έχει νέα επιδείνωση στο νοσοκομείο και η Μάρθα αγωνιά γι’ αυτήν. Ο Γιώργος με τον Μιχάλη συναντιούνται στο σκάφος την παραμονή του γάμου του. Εκεί ο Μιχάλης θα ανοίξει την καρδιά του στο φίλο του, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτά που λέει τα ακούει και η Άννα. Η μέρα του γάμου του Γιώργου και της Σοφίας έχει φτάσει και όλοι μαζεύονται στο Δημαρχείο. Εκεί, η Κάτια, βλέπει κρυμμένο να τους παρακολουθεί, τον Δημήτρη.

Πέμπτη14 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 99

Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να σταματήσει το γάμο της Σοφίας, αλλά η Κάτια καλεί την αστυνομία και τον καταγγέλλει. Ο Φώτης ζητάει από τον σύνδεσμο των παράνομων υιοθεσιών να του πει ό,τι ξέρει για την Κάτια. Η Μαρίνα πηγαίνει στην Κόρινθο να βρει τη γυναίκα που υιοθέτησε την Ελπίδα, όμως εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη… Η Κάτια σε μια «ανοιχτή» σύγκρουση με την Μαρίνα, της ομολογεί ποιος είναι ο πραγματικός της σκοπός για την Ελπίδα. Στο μεταξύ, η Μάρθα καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση σχετικά με τη ζωή της κόρης της…

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 100

Ο Δημήτρης μαθαίνει από την Έλλη την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. Έρχεται αντιμέτωπος με το Μιχάλη, κατηγορώντας τον ότι του έλεγε ψέματα τόσο καιρό. Η Μάρθα περνάει δύσκολες ώρες, αλλά στο πρόσωπο του Φώτη βρίσκει έναν απρόσμενο συμπαραστάτη. Η Λίλιαν αποκαλύπτει στον Κωστή ότι αποφάσισαν με τον άντρα της να δώσουν στο γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία κι ότι είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται. Η Κάτια προτείνει στον Αντρέα να συνεργαστούν επαγγελματικά κι εκείνος το κρύβει από τη Ρένα. Στο μέτωπο της εταιρείας, η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να ζορίσει την Κάτια, κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στο Δημήτρη και η Κάτια έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !