Παρασκήνιο: Η δυσαρέσκεια του καναλιού και η ιδέα που απορρίφθηκε

3

Δεν φθάνει το χαμηλό βαρομετρικό που αντιμετωπίζει ο ΣΚΑΪ με τις τηλεθεάσεις του Survivor, εσχάτως μαθαίνουμε ότι τα στελέχη του καναλιού είναι τσαντισμένα και με τον Τούρκο παραγωγό,
Ατζουν Ιλιτζαλι, που τους έχει “κοροϊδέψει” και διαρκώς κερδίζουν οι Τούρκοι στα αγωνίσματα! Αυτό δηλαδή που όλοι θεωρούσαμε αυτονόητο πριν καν ξεκινήσει το ελληνοτουρκικό ριάλιτι, στο Φάληρο το αντιλήφθηκαν με χρονοκαθυστέρηση! Σιγά που ο Τούρκος θα άφηνε τους Έλληνες να κερδίζουν!

Δεν είναι μόνο ότι έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού και κάνει ό,τι γουστάρει,δεν είναι μόνο ότι οι Τούρκοι που συμμετέχουν στο ριάλιτι είναι καλύτεροι, αφού προετοιμάζονται στις αντίστοιχες...σχολές που υπάρχουν στη γειτονική χώρα, έχοντας στήσει μια ολόκληρη βιομηχανία για να τους τα παίρνει και από κει, επί πλέον ο Ατζουν Ιλιτζαλι ως προσωπικός φίλος του Ερντογάν και δεδομένου ότι το παιχνίδι προβάλλεται και στην Τουρκία, δεν επιτρέπει να χάνουν οι ομοεθνείς του!

Η απορία είναι τι έκαναν οι δικοί μας όταν ο Τούρκος τούς παραμύθιαζε. Τώρα ,όμως, είναι αργά! Όσες Δαλάκες και να βάλουν, όσα σελέμπριτι ή εκπλήξεις κι αν ετοιμάσουν (το πολύ να σηκώσουν λίγο τα νούμερα),  οι Τούρκοι θα γλεντάνε τους Έλληνες (στα αγωνίσματα)! Και από ό,τι φαίνεται το κατάλαβαν και στο Φάληρο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ ,όμως.

Ωστόσο απο ‘δω ξεκινάει το πρόβλημα για την ελληνική πλευρά (που είναι τσαντισμένη)! Συνειδητοποίησαν ,λοιπόν, ότι δύσκολα θα ξανασταυρώσουν νίκη… Ή, πιο σωστά ,θα κερδίζουν, τόσο όσο όμως ώστε να μη βαρεθεί το τουρκικό κοινό και χάσει το ενδιαφέρον του…

Έτσι οι Έλληνες φωστήρες της παραγωγής (του καναλιού συμπεριλαμβανομένου) σκέφτηκαν ότι ο μόνος τρόπος να ρεφάρουν, είναι Τουρκάλα παίκτρια να ερωτευθεί Έλληνα παίκτη. Κάπως έτσι σου λέει ο πονηρός Έλληνας θα σηκώσουμε τα νούμερα και δεν θα ξεφτιλιστούμε τελείως! Άσε που θα φανούμε και μάγκες στο κοινό, και άρχισαν να κλείνει το μάτι ο ένας στον άλλον!

Πλην,όμως, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο (Ατζουν Ιλιτζαλι), διότι την ώρα που οι Έλληνες σχεδίαζαν και έριχναν ονόματα στο τραπέζι για να βρουν το ιδανικό ζευγάρι που θα επισφραγίσει τον ελληνοτουρκικό έρωτα, ο Τούρκος παραγωγός στο άκουσμα και μόνο της ιδέας ότι Έλληνας θα ερωτοτροπεί με Τουρκάλα, έγινε Τούρκος! Ποιος είδε τον Αλλάχ και δεν τον φοβήθηκε...

Πηγή:ENIMEROSI24

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στο ελληνοτουρκικό του Mega είχε υπάρξει έρωτας (υποτίθεται) μεταξύ Ελληνίδας και Τούρκου. Όλως τυχαίως λίγα χρόνια ή καιρό (δεν θυμάμαι) μετά το παιχνίδι το ζευγάρι χώρισε. Αν ισχύει πως ο Τούρκος διαφώνησε με την ιδέα Έλληνας- Τουρκάλα,τότε φαίνεται ξεκάθαρα ο εθνικισμός του (ο Τούρκος ας κάνει ό,τι θέλει, και παιδί να κάνουν τούρκικο όνομα θα πάρει, η Τουρκάλα ΜΟΝΟ με Τούρκο...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σκάι δεν ήξερε τι σόι παίκτες Τούρκοι θα μπούνε μέσα? η το έμαθε κατόπιν εορτής?
    Δεν έπρεπε να κάνει αγωγή με το που έμαθε ότι είναι επαγγελματίες από σχολή βγαλμένοι και να τους σταματήσει για να μην μπουν στο παιχνίδι?
    Ο Σκάι δεν μπορούσε να πει στον παραγωγό στις αρχές ότι δεν πρέπει να χαλάσει το πρόγραμμα και να μην γίνουν αλλαγές ημέρας ώρας ότι τηλεθέαση βγάλουν τα παιχνίδια του?
    Έτσι δεν έπρεπε να κάνει το κανάλι?
    Καλά τα συμβόλαια με τον Τούρκο που βεβαίως υπάρχουν και όροι,του Σκάι το συμβόλαιο για την διάθεση ωρών στο πρόγραμμα δεν υπάρχει? Για να μην κάνει τα δικά του ο Τούρκος?
    Αυτό θυμίζει την Γερμανία και το ΔΝΤ που μας κυβερνούν ενώ έχουμε Σύριζα στην Κυβέρνηση που χωρίς να δώσουν το οκ αυτοί δεν γίνετε τίποτα έτσι και δεν δώσει οκ ο Τούρκος δεν κάνει τίποτα το Σκάι.
    Τι ρωτάω ο άνθρωπος...


    ΥΓ.Ο ΕλληνοΤουρκικός έρωτας στο MEGA καραστημένος ήταν.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην τουρκική ομαδα, όλοι οι ανδρες ειναι αθλητές, ενω στην ελληνικη ομαδα εχουμε εννα βιολόγο, εναν ιχθυοπωλη, εναν επιζιερηματια, ενα σεκιουριτα-ποδοσφαιριατη δ εθνικης, μήπω το ελληνικο τιμ εκανε κακές επιλογές? Επισης, ο ελληνοτουρκικος ερωτας στο Mega ,δεν ηταν ψεύτικος γιατι η Νάντια Ζαγκλη κ ο Σελιμ ηταν παντρεμένοι για 4-5 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !