Η ατάκα του Κοκκινόπουλου για τη σειρά του που δεν περιμέναμε:''Με τα νούμερα αυτά σε άλλο κανάλι θα με έκοβαν''


Mετά τη 10η ΕΝΤΟΛΗ , ο Πάνος Κοκκινόπουλος ''χτυπά'' φέτος στη μικρή οθόνη με το ΟΥ
ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ ,από το Open. Ο ίδιος μιλά στη Μάρα Σαρρή και το Mytv ,και απαντά και για την τηλεθέαση, με μια ατάκα-έκπληξη.

Ήταν ρίσκο για εσάς να επιστρέψετε μέσα από ένα νεοσύστατο κανάλι,όπως είναι το Open; 
«Αν η δουλειά είναι καλή -δεν λέω πως είναι- αλλά, αν είναι, θα ξεχωρίσει όπου και αν προβληθεί. Όπως και αντίστοιχα, αν η δουλειά είναι κακή, θα βυθιστεί. Το ΟΡΕΝ είναι ένα καινούργιο κανάλι, με καινούργιους ανθρώπους, που και εκείνοι ίσως να ρισκάρουν κάποια πράγματα. Γιατί και αυτή η σειρά ένα ρίσκο είναι. Δεν είναι ίδια με τη ''10η εντολή'', έχει διαφορές. Όπως είναι και για εμάς, είναι και για εκείνους. Ωστόσο, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήταν η πιο άνετη συνεργασία που είχα ποτέ. Πήγαμε με τη Μπέσσυ Βουδούρη -που είναι ο αφανής ήρωας, το alter ego μου όλα αυτά τα χρόνια και ο άνθρωπος που τα οργανώνει όλα και μαζί αποφασίζουμε, μαζί προχωράμε-, έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δεχτήκαμε από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, και με μία συνάντηση έγινε η δουλειά. Ποτέ δεν έχουμε κλείσει πιο γρήγορα και πιο εύκολα δουλειά». 

Έχετε καταφέρει να κερδίσετε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η τηλεθέαση του «Ου φονεύσεις» αυξάνεται...  
«Η σειρά έχει φτάσει σε κάτι διψήφια νούμερα, που κάποτε, αν αυτά τα νούμερα τα έπιανες σε κανονικό κανάλι, σου έκοβαν τη σειρά, ενώ τώρα πανηγυρίζουμε».

Όσον αφορά την αναζήτηση που κάνετε για τις ιστορίες που επιλέγετε, είναι πιο εύκολη σε σχέση με το παρελθόν;  
«Ναι, λόγω των Mέσων Mαζικής Eνημέρωσης είναι πολύ πιο εύκολη η αναζήτηση. Παλιά, θυμάμαι, έπρεπε να τρέξω σε εφημερίδες, σε δικογραφίες, ενώ τώρα με ένα ''κλικ'' τα έχεις όλα μπροστά σου». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια