Το «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» της Φωτεινής Πετρογιάννη στον Γιώργο Λιάγκα για τις ατάκες της Φαίης Σκορδά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Μία ιδιαίτερη λογομαχία έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στον ραδιοφωνικό σταθμό "Party fm" και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φωτεινής Πετρογιάννη.

Αφορμή στάθηκε η κριτική του παρουσιαστή για το επίπεδο των πάνελ των σημερινών εκπομπών που κατακλύζονται από παίκτες ριάλιτι, οι οποίοι κατά κύριο λόγο είναι αμόρφωτοι. Μάλιστα, ανέφερε πως στο επόμενό του τηλεοπτικό βήμα θα καταργήσει τα πάνελ και θα έχει ειδικούς που θα μιλάνε για ένα συγκεκριμένο θέμα που θα έχουν εξειδικευτεί.

Σε όλα αυτά αντέδρασε έντονα η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία προσπαθούσε να υπερασπιστεί το ρόλο των ανθρώπων που στελεχώνουν τα πάνε, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα πως και κεντρικές παρουσιάστριες πέφτουν πολλές φορές σε σημαντικά αντίστοιχα ατοπήματα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τη δημοσιογράφο να του αναφέρει ένα συγκεκριμένο παράδειγμα και εκείνη απάντησε "Ε, τώρα μην με αναγκάζεις να σε φέρω και σένα σε δύσκολη θέση γιατί αυτό που ακούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν να κρεμόμαστε από τα μπαλκόνια".

Προφανώς, ήταν μία αναφορά στη φράση της Φαίης Σκορδά, η οποία μπέρδεψε το σύνδρομο Down με το περιοδικό "Down Town".

Στη συνέχεια, η Φωτεινή Πετρόγιαννη επανέφερε στη συζήτηση τη Φαίη Σκορδά, αναφέροντας πως "Και εκείνοι οι παρουσιαστές που τα φέρνουν και τα παίρνουν, αυτή τη στιγμή, πριν 10 χρόνια λέγανε για το Αιγαίο Πέλαγος"

Ο Γιώργος Λιάγκας ένιωσε πολύ αμηχανία αναφέροντας στη συμπαρουσιάστρια του πως μία τέτοια αναφορά σε ένα άτομο που έχει προσωπική σχέση δεν τη τιμά

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα στο λεπτό 50.30 μέχρι μέχρι το 56.15


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να αγιάσει το στόμα της❤ Θέλει κότσια να το πεις μπροστά στον κριτή των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΚ Η ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ....ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στην Φωτεινη.Μονο ο Λιαγκας και η Σκορδα να λενε για αλλους.Και ποσες φορες προσβαλαν αλλες παρουσιαστριες για να κανουν την Σκορδα πρωτο ονομα.Αντε καθ λιγα ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε συμφωνώ με τον τίτλο. Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να βάζετε τον ίδιο τίτλο σε ΟΛΑ τα λεγόμενα του Λιαγκα, αφού, χωρίς υπερβολή, ΟΛΑ είναι χτυπήματα κάτω από τη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !