Οργή Παρτσαλάκη για Σεφερλή! «Είναι ντροπή σου! Είσαι μικρόψυχος!»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Αναπάντεχη τροπή πήρε η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης Στη Φωλιά των Κου Κου. Ο ηθοποιός ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Ναταλία Δραγούμη δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε για τις μαρκίζες… «Εσύ με τις μαρκίζες είχες ποτέ θέμα; Που θα μπει το όνομα σου;», ρώτησε η παρουσιάστρια ορμώμενη από τα όσα ειπώθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν γύρω από τους λόγους της αποχώρησης του Μάρκου Σεφερλή από την παράσταση και τα όσα ακολούθησαν ανάμεσα σε εκείνον και τις Θεατρικές Σκηνές.

Ο Μάρκος Σεφελής είχε μεταφέρει τη δική του πλευρά για τα όσα έγιναν με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» μέσα από μια μεγάλη συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου πυροδότησε τον ηθοποιό και ο Γιώργος Παρτσαλάκης ξέσπασε στον αέρα για τον Μάρκο Σεφερλή. «Επειδή είμαστε στον αέρα δεν θα έπρεπε να πω κάποια πράγματα και είχα σκοπό να μη μιλήσω και να το κλείσω. Αλλά επειδή με προκαλείς – με την καλή έννοια – ήθελα να σου πω και ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή του! Μεγάλη ντροπή! Συγκεκριμένα, βγαίνει σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, για το θέμα, ότι κάνουμε αυτό και δεν αναφέρει πουθενά το όνομα μου. Θεωρώ ότι είναι θλιβερό. Όχι ειδικά το δικό μου, αλλά ναι ειδικά το δικό μου γιατί είναι 68 ετών, έχω κάνει 78 παραστάσεις – αυτά που λέω είναι ντροπή μου- ξέρει πολύ καλά και όταν ακυρώνεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι ντροπή σου, είσαι μικρόψυχος. Και του το λέω ευθέως.

Όταν ανεβάζεις στο Δελφινάριο μια πινακίδα για το καλοκαίρι που γράφει «Σεφερλής τον χειμώνα στο Παλλάς» και είναι μόνος του και δεν σέβεται ούτε τα χρόνια μου, ούτε την ηλικία μου, είναι ντροπή του. Αυτό λοιπόν που βγάζει προς τα έξω ένα πολύ καλό παιδί που σέβεται… όχι σε έμενα. Και τα λέω δημόσια. Ούτε τον κατηγορώ, ούτε τον βρίζω, ούτε τίποτα. Απλά θεωρώ ότι αυτή η συμπεριφορά του είναι θλιβερή. Μπορείς να μου πεις γιατί βγήκε σε τρεις εκπομπές και δεν ανέφερε πως μεταξύ των ανθρώπων που παίζουν είναι και αυτός; Δεν είναι παράπονο αγάπη μου. Το θέατρο, όταν δεν το σέβεσαι, κάνεις κακό στο θέατρο. Και ένας άνθρωπος που δεν σέβεται του μεγαλύτερους και σε ηλικία, είναι ντροπή. Εγώ λοιπόν έχω να του το πω αυτό και αν θέλει να λέει ότι είναι ευγενής, καλός, βοηθάει κλπ, να σέβεται τους ανθρώπους. Λυπάμαι πάρα πολύ που με αναγκάζετε να το πω, αλλά είναι straight αυτό που λέω. Και δεν έχω κανένα παράπονο και ούτε θέλω, ούτε ζητώ την υπεράσπιση του κυρίου Σεφερλή για τη διαδρομή μου και τη ζωή μου.

Αυτό που είπε ότι ήρθε από την Κόρινθο χωρίς παπούτσια, να γνωρίζει ότι το ’69 που ήρθα στην Αθήνα δεν είχα ούτε παπούτσια, κι ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Άρα δεν είναι τέτοια θέματα. Όταν αυτή η δουλειά καταστράφηκε, βγήκε και έκανε μια εκπομπή και ήταν μια διαμάχη ανάμεσα στην εταιρεία και αυτόν και μπαίνει ένα ερώτημα – 10 μήνες κράτησε αυτό το θέμα – δεν έπρεπε να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει «Γιώργο, εγώ για όλη αυτή την ιστορία δεν φέρω καμία ευθύνη, είναι της παραγωγής». Εμένα δεν πήρε τηλέφωνο ποιος; Ο κύριος Σεφερλής; Να μην τον ξαναδώ μπροστά μου! Κάποιες φορές είτε είμαι στον αέρα είτε δεν είμαι, είμαι αδυσώπητος γιατί έτσι είναι η ζωή», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή από όλο αυτό που έγινε με το θέατρο και την παραγωγή ο παρτσαλακης αυτό έχει παράπονο ??...έλεος...το θέατρο του παραλόγου....Καλύτερα να μασάει πάρα να μιλάει...Και ας σεβαστεί πρώτα αυτός τον ίδιο του τον εαυτό και τα χρόνια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eχει δίκιο απλός αντικειμενικος και απόλυτα σωστός έχει ιστορία ο κύρος Παρτσαλακης στο ελληνικό θέατρο να σεβόμαστε την ιστορία του καθενός......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !