Βαρβάρα Λάρμου: ''Αποδέχθηκα την πρόταση για το ΤΑΤΟΥΑΖ με χαρά''


Η Βαρβάρα Λάρμου, που έμεινε στη μνήμη του κοινού ως Αναστασία στο επιτυχημένο
''Μπρούσκο'', μιλά για τη συνεργασία με τους δημιουργούς του ΤΑΤΟΥΑΖ, για την ηρωίδα της αλλά και για το αν έβλεπε το σίριαλ πριν δεχτεί την πρόταση...

Μετά το «Μπρούσκο» συνεργάζεστε και πάλι με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου. Υπάρχει μεταξύ σας καλή χημεία;  
«Και πριν από το ''Μπρούσκο'' συνεργαστήκαμε σε ένα άλλο σίριαλ στην Κύπρο, οπότε, ναι, θα έλεγα υπάρχει χημεία και φυσικά καλή συνεργασία που εξελίσσεται».

Πώς νιώσατε όταν σας έγινε η πρόταση για να συμμετάσχετε στο «Τατουάζ»;  
«Έχοντας εμπιστοσύνη στην αισθητική και το κριτήριο των συνεργατών μου και συζητώντας τον ρόλο, που τράβηξε την προσοχή μου γιατί έχει πολλά επίπεδα και ως εκ τούτου μεγάλο ερμηνευτικό ενδιαφέρον, αποδέχθηκα την πρόταση με χαρά».

Πριν μπείτε στο «Τατουάζ» γνωρίζατε για τη σειρά; Τη βλέπατε;  
«Ναι φυσικά τη γνώριζα και είχα παρακολουθήσει αρκετά επεισόδια».

Η ηρωίδα που υποδύεστε, η Κασσάνδρα Γρίβα, τι είδους άνθρωπος είναι;  
«Δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, οπότε είναι και πάρα πολύ μαλακή και άνετη στους τρόπους έκφρασής της. Γνωρίζει πολύ καλά την αξία, τη δύναμη, και την εξουσία της, οπότε δεν τα επιδεικνύει. Επίσης είναι ψυχρή μπίζνες γούμαν χωρίς ηθικούς φραγμούς. Ταυτόχρονα είναι ένας άνθρωπος με καλλιέργεια και διευρυμένη αντίληψη, που δεν αφορά μόνο τα επιχειρηματικά κομμάτια αλλά και την τέχνη και την πνευματική καλλιέργεια. Στον ερωτικό τομέα είναι μια σαγηνευτική γυναίκα χωρίς συναισθηματισμούς».

Δείχνει να της αρέσει και ο Τόνι; Τι της αρέσει σε αυτόν τον άνδρα;  
«Τα κοινά σημεία αναφοράς που έχουν. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον. Μιλούν την ίδια γλώσσα, υπάρχει σπίθα, έλξη, και επικοινωνία τόσο νοητικά όσο και σωματικά. Τη γοητεύει ιδιαίτερα η ευφυΐα και η ειλικρίνειά του». 

Ποια είναι η συμπεριφορά του Τόνι απέναντι στην Κασσάνδρα;  
«Διακριτική, κομψή και έξυπνη. Λειτουργεί σαν ένας απόλυτα ευφυής και καλλιεργημένος τζέντλεμαν που γοητεύεται από μια γυναίκα».

Αυτά δήλωσε μιλώντας στο TV Έθνος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια