Η ανακοίνωση για τη Δέσποινα Βανδή!


«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή ,μας ταξιδεύει στην Ελλάδα μας!Πρεμιέρα στο OPEN την
Κυριακή 3 Μαρτίου στις 20.00 .

Η Δέσποινα Βανδή, μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα.

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει την Ελλάδα. Αγαπά να ανακαλύπτει τις ομορφιές της, ταξιδεύοντας κάθε φορά σε διαφορετικό προορισμό. Στο «My Greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις Ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις. Η Δέσποινα Βανδή στο My Greece, σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της Ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα.  

Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα, περνά τις ημέρες της γνωρίζοντας ανθρώπους του τόπου. Συλλέγει μαζί τους ολόφρεσκες πρώτες ύλες πριν τους ακολουθήσει στην κουζίνα τους για να μαγειρέψουν μαζί συνταγές με έντονη τη σφραγίδα κάθε προορισμού. Συνοδοιπόρος της, ο γνωστός chef & culinary expert ,Βαγγέλης Δρίσκα,ς που θα μοιραστεί τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας.

Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο φακός. To «My Greece» έρχεται στο OPEN. Κάθε Κυριακή στις 20.00  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ CONCEPT / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ  

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ELEVEN PRODUCTIONS
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγα λάθος η ώρα, γνώμη μου...
Μια τέτοιου είδους εκπομπή έπρεπέ να μπει μεσημέρι η απόγευμα νωρις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ, λάθος που το βάζουν στις 8. Καλύτερα στις 6. Αν πάει καλά στις 6 και αποκτήσει κάποιο κοινό ας το μεταφέρουν μετά στις 8.
Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι το δελτίο του οπεν τα σαββατοκύριακα σε αντίθεση με το καθημερνό πάει καλά και πολλές φορές κάνει διψήφια, ίσως τσιμπήσει από εκεί.