Σπείρατε τη διχόνοια, είστε προδότες» φώναξαν στον Τζανακόπουλο στην Κατερίνη.

0
Απαγορεύτηκε μέχρι και η είσοδος σε δημοσιογράφο στην ομιλία του Τζανακόπουλου ενώ προανήγγειλαν ότι θα είναι ανοιχτή εκδήλωση.






Ένταση επικράτησε και στην ομιλία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην Κατερίνη, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν μία νεαρή γυναίκα του επιτέθηκε φραστικά με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά «είναι τίτλος τιμής», όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Οι παριστάμενοι, πάντως, ζήτησαν από τη νεαρή διαμαρτυρόμενη να αποχωρήσει.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες και κατά την άφιξη του στην πόλη με περίπου 250 άτομα να πραγματοποιούν συγκέντρωση φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Οι απλοί διαδηλωτές (ΚΙ ΟΧΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ) συγκεντρώθηκαν  στην πλατεία Ηρώων και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ απευθυνόμενοι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε» και «πέντε προδότες είσαστε...».

 Τους διαδηλωτές περιόρισαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν εκεί και απέκλεισαν το κέντρο της Κατερίνης από νωρίς το απόγευμα.Μάλιστα προσήγαγαν εννέα πολίτες για «προληπτικούς λόγους».


Απαγορεύτηκε η είσοδος σε δημοσιογράφο

Την είσοδο σε δημοσιογράφο απαγόρευσαν την Πέμπτη το βράδυ σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Επιμελητήριο Κατερίνης.

Ένας άνδρας ανέφερε στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, «είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης.

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση... Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (...) κλείδωσα;ν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω», σημείωσε η δημοσιογράφος. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !