Μετά τη Σκορδά, έρχεται και η ανανέωση συμβολαίου για Μπεκατώρου-Αρναούτογλου...


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, τα στελέχη ήδη κάνουν σχέδια για την επόμενη σεζόν και αυτό «σφραγίζει» από νωρίς και την τύχη των παρουσιαστών της ψυχαγωγίας, που παίρνουν από τώρα το «πράσινο φως» για την προσεχή χρονιά.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν ήδη αποφασίσει να ανανεώσουν το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά (όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com-δες εδώ), η οποία διαγράφει νικητήρια πορεία με αλλεπάλληλες πρωτιές στην πρωινή ζώνη, ενώ στο δυναμικό του επιθυμεί να κρατήσει και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος βρήκε τη θέση του μετά τη μετάθεση του «The 2night show» σε νέες ημέρες μετάδοσης.

Δεδομένη, παράλληλα, θεωρείται και η ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίας Μπεκατώρου, που σημειώνει φέτος διπλή επιτυχία. Το «Still Standing» σημειώνει ανοδική πορεία στην απογευματινή ζώνη με ποσοστά που αγγίζουν ακόμα και το 27%, ενώ σε έκπληξη της χρονιάς εξελίσσεται το «Your Face Sounds Familiar», που με την ανανεωμένη του εικόνα χτυπάει πρωτιά στην prime time της Κυριακής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια