Παρασκευή με '' Bake off '' - Το προνόμιο μιας παίκτριας που φέρνει διχόνοια...

0

Ένα… γλυκό ανοίγει την όρεξη, αλλά δεν είναι αρκετό… Δύο όμως; Οδεύοντας προς τον μεγάλο
τελικό, το «Bake Off Greece» είναι πλέον διπλός «πειρασμός». Από σήμερα η… δίαιτα «χαλάει» δύο ημέρες την εβδομάδα. Οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέση πίσω από τους πάγκους κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00, και τους γεμίζουν με απολαυστικές δημιουργίες. 

Απόψε, στις 21.00, ο διαγωνισμός ξεκινά με την τεχνική δοκιμασία, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Οι επίδοξοι ζαχαροπλάστες καλούνται να αντιγράψουν πιστά ένα εντυπωσιακό σοκολατένιο κουτί, να το γεμίσουν με σοκολατάκια τα οποία θα πρέπει φτιάξουν οι ίδιοι και να γράψουν ένα μήνυμα σε κάποιο πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο. Με την αφορμή αυτή, οι έξι φιναλίστ «ανοίγονται» στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και μοιράζονται μαζί της προσωπικές τους ιστορίες. 

Από την άλλη, η «Star Baker», Άννα-Μαρία, έχει κερδίσει ένα προνόμιο που προκαλεί ζήλια στους συμπαίκτες της και ενισχύει την κόντρα μεταξύ της Γεωργίας, του Νίκου, και της Βένιας. Πώς θα το αξιοποιήσει και πώς αυτό θα επηρεάσει τους υπόλοιπους διαγωνιζoμένους;  

O Άκης Πετρετζίκης, ο Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος είναι έτοιμοι να κρίνουν αυστηρά το ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα τη σοκολάτα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !