Κανένας κοινός παρονομαστής στις συζητήσεις με τον ALPHA...


Το Τατουάζ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Την απόφαση την πήρε ο Κούλης Νικολάου με τον Ανδρέα Γεωργίου και επικοινώνησαν με τον Alpha και συγκεκριμένα με την διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ και τον Κώστα Σούσουλα για να τους το ανακοινώσουν.

Υπήρξαν συζητήσεις πολλών μηνών αλλά δεν προχώρησαν. Οι πληροφορίες του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη στο gossip-tv.gr,  λένε ότι ο Γεωργίου με τον Νικολάου δε βρήκαν ούτε ένα κοινό παρανομαστή στις κουβέντες με τον Alpha και ανοίγουν πανιά για άλλη γη άλλα μέρη (ΣΚΑΪ;). Η ιστορία επαναλαμβάνεται δηλαδή, όπως όταν αποχώρησαν από τον ΑΝΤ1.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι φεύγουν από εκεί είναι σίγουρο και καλά θα κάνουν. Ο Alpha τους είχε τάξει και ταινία παραγωγής Village Cinemas και ακόμη τη περιμένουν. Το που θα πάνε κανείς δεν ξέρει. Εγώ βλέπω 4 υποψήφιους, Ant1, Open, Skai και One (κανάλι Μαρινάκη). Όλοι μπορούν να τους χτυπήσουν, έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν πούμε ότι ισχύουν οι πληροφορίες του Κωνσταντινίδη γιατί ο Alpha να φερθεί έτσι; έχει να κάνει με τη διοίκηση και της αλλαγές που γίνονται; γιατί το Τατουάζ τους βοήθησε να είναι πρώτοι στο prime time. Φέτος μπορεί να μην κάνει τα περσινά νούμερα αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι δεν πάει καλά. Μπορεί να διαφωνούμε μεταξύ μας για την ποιότητα και τις παραγωγές που δίνουν οι Γεωργίου και Νικολάου αλλά ο κόσμος τους βλέπει.