Πρώτο κανάλι ο ΑΝΤ1 με την έναρξη του Β' μισού

0

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ Ο ΑΝΤ1 ΜΕ 16,1%- H ANAKOINΩΣΗ


ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β’ ΜΙΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ (07.01 ΕΩΣ ΚΑΙ 31.01) Ο ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ «18-54» ΜΕ 16,1%.

Δυναμικό είναι το ξεκίνημα του ΑΝΤ1 για το 2019. Το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του σταθμού που περιλαμβάνει σειρές μυθοπλασίας και ξεχωριστά ψυχαγωγικά project, επιβραβεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα, ο ΑΝΤ1 από τις 7 Ιανουαρίου - έναρξη του β’ μισού της τηλεοπτικής σεζόν- , έως και τις 31 Ιανουαρίου, να είναι πρώτος σε τηλεθέαση με 16,1%.

Το ίδιο χρονικό διάστημα ο ΑΝΤ1 στο OFF PEAK (06:00 – 20:59) είναι πρώτος με 17,6% και διαφορά 2,1 ποσοστιαίες μονάδες από τον δεύτερο, σε τηλεθέαση, σταθμό. Σε ό,τι αφορά το ίδιο slot των καθημερινών, το μερίδιο του ΑΝΤ1 σημειώνει μεγαλύτερη αύξηση φτάνοντας στο 18,9%.

Όλες οι εκπομπές του σταθμού, από την αρχή της ημέρας, σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις και πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα:

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή ,«Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη κατέγραψε 22% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54» και προηγήθηκε στη ζώνη μετάδοσής του με 2,2 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Όσον αφορά σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος – Ιανουάριος) η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έχει σημειώσει 23,5% στο επιμέρους δυναμικό κοινό «25-44».

Πρώτο με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κανάλι ήταν και «Το Πρωινό» για τον μήνα Ιανουάριο σημειώνοντας 6,8 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά κατέγραψε περαιτέρω άνοδο και άγγιξε το 20,9% στο δυναμικό κοινό «18-54» και υψηλότερα στις γυναίκες 25-44 με 23,1%. Μάλιστα, στις γυναίκες «18-54» προηγείται από το δεύτερο κανάλι με 6,4 μονάδες διαφορά.

Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή ,«ROUK ZOUK», με τη Ζέτα Μακρυπούλια προηγείται στο slot μετάδοσής της με 3,1 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι. Μάλιστα, σημείωσε αύξηση 2,9 μονάδων τον Ιανουάριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Δεκέμβριο τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο κοινό.

Την ανοδική του πορεία συνέχισε και τον Ιανουάριο και το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου σημειώνοντας αύξηση το μήνα Ιανουάριο 2,4 μονάδες και μέσο όρο 21,2% στο δυναμικό κοινό «18-54». Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Still Standing» αύξησε τη διαφορά του απέναντι στον ανταγωνισμό και προηγήθηκε με 4,7 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Όσον αφορά το «Your Face Sounds Familiar», το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων παρακολούθησαν κατά μέσο όρο την πρεμιέρα 1.369.471 τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού και σημείωσε 31,2% στο δυναμικό κοινό «18-54». Το «Your Face Sounds Familiar» επικράτησε σε όλα τα κοινά και ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά καταγράφοντας τον υψηλότερο μέσο όρο πρεμιέρας για τη φετινή σεζόν.

Η καθημερινή δραματική σειρά,«Γυναίκα Χωρίς Όνομα», τον μήνα Ιανουάριο κατέγραψε 20,6% στο δυναμικό κοινό «18-54» συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία όντας στην κορυφή στη ζώνη μετάδοσής της.

H καθημερινή κοινωνική σειρά ,«Η Επιστροφή», αύξησε τις αποδόσεις της τον μήνα Ιανουάριο με 4,9 μονάδες συγκριτικά με τον μήνα Δεκέμβριο καταγράφοντας στο δυναμικό κοινό «18-54» μερίδιο τηλεθέασης 19.9%. Στις γυναίκες «18-54» η άνοδος έφτασε τις 6,2 μονάδες.

Η ανοδική πορεία της κωμικής σειράς ,«Πέτα τη Φριτέζα» ,συνεχίστηκε και τον Ιανουάριο σημειώνοντας 22,1% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54». Η κωμική σειρά ήταν πρώτη στην ώρα προβολής της στο ίδιο κοινό.

Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ,«Μην Ψαρώνεις», σημείωσε τον Ιανουάριο τηλεθέαση 22,7% και είναι πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της με 2,5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Τέλος, το Κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου διατηρεί την ανοδική του πορεία και πετυχαίνει το υψηλότερό του ποσοστό από την αρχή της σεζόν (Σεπτέμβριος 2018- Ιανουάριος 2019) με 17% τον Ιανουάριο και 1,6 μονάδες διαφορά από τον μήνα Δεκέμβριο.

Η άνοδος αξίζει να σημειωθεί προέρχεται από όλα τα κοινά. Ο ΑΝΤ1 την τρέχουσα τηλεοπτική χρονιά συνεχίζει να επενδύει σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που επιβραβεύεται σταθερά από το τηλεοπτικό κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !