Ποια τραγουδίστρια οδηγάει σήμερα στο "Traction";

0

Στο κεντρικό θέμα του νέου επεισοδίου της εκπομπής TRACTION, το στυλ και η ιστορία συναντιούνται, έχοντας ως κοινό παρονομαστή μια ειδική έκδοση της Skoda Fabia, με τον κωδικό «Monte Carlo».

Ο Κώστας Στεφανής προσκάλεσε την ποπ τραγουδίστρια Josephine, ώστε να τον διδάξει στυλ, καθώς το Μόντε Κάρλο αποτελεί την καρδιά του στυλ και του jet set. Βέβαια, μια εταιρεία όπως η Skoda, με μακρά ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, γνωρίζει πολύ καλά πως το Μόντε Κάρλο είναι συνδεδεμένο με το ομώνυμο ράλι, που αποτελεί έναν κορυφαίο και ιστορικό αγώνα παγκοσμίως. Οπότε, ποιος καταλληλότερος από τον Κώστα, όταν έχουμε να κάνουμε με την ιστορία των ράλι;

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
Hyundai Tucson: Ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, προσπαθούν να πείσουν τον Μάνο Στεφανή να νοικοκυρευτεί. Εκείνος, αμετανόητος εργένης, αρνείται πεισματικά οπότε προσπαθούν να πετύχουν το στόχο τους δια της... τεθλασμένης. Για το σκοπό αυτό «επιστράτευσαν» το νέο Hyundai Tucson, ένα όχημα με σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Συνδυάζοντας το χαρακτήρα ενός οικογενειακού αυτοκινήτου, με δυνατότητες κίνησης εντός και εκτός δρόμου, το κορεατικό SUV αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς.

Peugeot 3008: Υπάρχουν αυτοκίνητα, που σημαίνουν πολλά περισσότερα από απλώς ακόμη ένα μοντέλο μιας μάρκας. Τέτοια περίπτωση είναι το Peugeot 3008, με το οποίο η γαλλική φίρμα έκανε άλματα προς τη νέα εποχή της αυτοκίνησης.  Ο Θωμάς και η Ινώ αναλύουν το «φαινόμενο 3008», οδηγώντας τη βενζινοκίνητη έκδοση 1.2 Puretech, που διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (EAT8).

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Renault: Η τριάδα των EZ, των πρωτότυπων αυτόνομων ηλεκτρικών ρομποτικών οχημάτων της Renault αποτελεί μέρος του οράματος, που έχει η γαλλική εταιρεία για το μέλλον της αυτοκίνησης. Τα ΕΖ GO, EZ Pro και EZ Ultimo αντιπροσωπεύουν το καθένα μια διαφορετική προσέγγιση στο πρόβλημα της καθημερινής μετακίνησης. Φουτουριστικά ταξί, φορτηγάκια μεταφορών και λιμουζίνες, που τα κάνουν όλα μόνα τους, αθόρυβα και χωρίς ρύπους πρωταγωνιστούν στην εικόνα του αύριο μέσα από τα μάτια της Renault.

Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Ο Κώστας Στεφανής συνεχίζει τα μικρής διάρκειας, αλλά μεγάλης σημασίας, θέματα Οδικής Ασφάλειας, καθώς η οδήγηση είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Στο τέταρτο μέρος, προσεγγίζει ένα πολύ λεπτό ζήτημα, εξηγώντας την ακριβή στιγμή, που πρέπει να ξεκινήσουμε, αφού ανάψει το πράσινο του φωτεινού σηματοδότη.

Σήμερα στις 14:15 στο STAR!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !