Τα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό για το "Survivor Πανόραμα"!

0

Την καθημερινή εκπομπή που θα ασχολείται με όσα συμβαίνουν στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης έχει αναλάβει να παρουσιάσει αυτή τη σεζόν η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η εκπομπή "Survivor Πανόραμα" είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 18:30 και να μεταδίδεται έως τις 19:50 που θα ξεκινά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Χθες λοιπόν έγινε δοκιμαστικό με την παρουσιάστρια για να βρεθούν τα πρόσωπα που θα είναι στην παρέα της για να σχολιάζουν μαζί τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μία θέση στην απογευματινή εκπομπή διεκδικούν οι:
Βαγγέλης Χαρισόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης, ο πρώην παίκτης του "Power of Love" Παναγιώτης Θεόφιλος, η Κάλια Ελευθερίου που ήταν στους «Θαλασσόλυκους», αλλά και η Λάουρα Νάργες για την οποία όμως υπάρχουν σκέψεις να αναλάβει και διαδικτυακή εκπομπή για το ριάλιτι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από όσους πέρασαν από δοκιμαστικό τα στελέχη του ΣΚΑΪ σκέφτονται κι άλλα πρόσωπα, όπως τον τραγουδιστή Αναστάσιο Ράμμο, επιθυμώντας να τον έχουν στην απογευματινή εκπομπή τους.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από τα στελέχη του ΣΚΑΪ σύντομα καθώς όπως είπαμε το Survivor Πανόραμα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου θα είναι στον αέρα…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !