Παναγιώτης Ραφαηλίδης: "Καταπέλτης" κατά του OPEN με ατάκες-φωτιά!

0

Απογοητευμένος από την τροπή της συμμετοχής του στο «Ευτυχείτε» του Open φαίνεται πως είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ο πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού που για ένα μήνα συμμετείχε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μέχρι να απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού».

«Θα σου πω κάτι... Μου κάνεις εσύ την πολύ λογική ερώτηση για το τι μου είχαν τάξει και αναπόφευκτα έρχεται στο μυαλό μου μια εικόνα που σαν αστεία θα τη μοιραστώ μαζί σας. Έχω την εικόνα μεγαλοστελέχους του καναλιού που με προσκύνησε! Πόσο αστείο... Γελάω με αυτά. Μπαίνω μέσα και κάνει αυτή την κίνηση. Λέω μέσα μου ή έχω να κάνω με τρελούς ή έχω κάποιο ταλέντο καταπληκτικό που κι εγώ ο ίδιος δεν έχω συνειδητοποιήσει. Μάλλον ίσχυε το πρώτο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από εκεί και πέρα δεν είχα επικοινωνία με αυτό το στέλεχος. Μία που προσκύνησε, μία-δυο επαφές στην πορεία της συνεργασίας με γελάκια, αγκαλίτσες και φιλάκια και μετά, όταν προέκυψε η απόλυση, έγινε μπουχός!» συνέχισε.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης επεσήμανε: «Στεναχωρήθηκα γιατί έχασα τη δουλειά μου, από τη μία. Από την άλλη, δεν αξιοποιούμουν σε αυτό που έκανα. Ήταν ένας μήνας πάρα πολύ ζημιογόνος, κακός για την τηλεοπτική μου παρουσία. Οπότε λέω, όλα καλά!».

«Θα ξανασυζητούσα με το Open σε φάση που θα έχει αλλάξει εντελώς η διοίκηση αυτού του καναλιού και θα έχουν έρθει άλλοι άνθρωποι που δεν θα έχω συγκεκριμένη, διαμορφωμένη άποψη αρνητική γι' αυτούς. Το κανάλι δεν μου φταίει, ούτε η συχνότητα, ούτε τόσοι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί» κατέληξε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !