Νέο μαγκαζίνο έρχεται στο Open: Ποιες είναι οι υποψήφιες παρουσιάστριες;


Τον ψυχαγωγικό τομέα φαίνεται πως θέλει να ενισχύσει το Open με νέες εκπομπές. Το νεοσύστατο κανάλι έχει δει τα νούμερά του να εκτοξεύονται με την εκπομπή «Για την Παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά έρχεται να προσθέσει ακόμα μια εκπομπή σχολιασμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σήμερα το πρωί στο Πρω1νό, οι ιθύνοντες στο Open ετοιμάζονται να «μεταφέρουν» στην ελληνική τηλεόραση το επιτυχημένο project που έρχεται από την Αμερική με τίτλο «The View». Πρόκειται για μια παρέα τεσσάρων γυναικών, τελείως διαφορετικών μεταξύ τους οι οποίες θα σχολιάζουν την επικαιρότητα ενώ θα έχουν και έναν καλεσμένο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υποψήφιες για το ρόλο της παρουσιάστριας είναι οι Νικολέτα Ράλλη, Αθηναΐς Νέγκα και Σάσα Σταμάτη και αναζητείται το τέταρτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η μόνη που έχει κάνει συζητήσεις με το κανάλι για αυτό το project είναι η Αθηναΐς Νέγκα ενώ οι άλλες δυο παρουσιάστριες είναι στη σκέψη των ιθυνόντων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εκπομπή προορίζεται για τη μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα πριν από το πουλέν του σταθμού, την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, το «Για την Παρέα».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτές θα φαγωθούν πολύ γρήγορα... Βάλτε την κορομηλα εκεί και θα σκισει
Ο χρήστης UFO είπε…
Ρουλα Κορομηλά χωρίς δεύτερη σκέψη! OPEN BEYOND δωστε της ότι θελει. Εδώ δίνετε στους άλλους που κάνουν 5%.