Πάολα: Το κρίσιμο ραντεβού με το OPEN για το X-FACTOR

0

Στην τελική ευθεία έχουν μπει στο ΟΡΕΝ για το X-Factor και ο στόχος είναι να βγει στον αέρα αρχές Φεβρουαρίου. Οικοδέσποινα θα είναι η Δέσποινα Βανδή. Καλημέρης και Μαραγκουδάκη γνωρίζουν καλά όμως ότι εκτός από το κάστινγκ των υποψηφίων τραγουδιστών, που θα παίξει πολύ σοβαρό ρόλο στην επιτυχία ή όχι του παιχνιδιού, τα ονόματα των κριτών έχουν ίσως και μεγαλύτερη σημασία από αυτό του παρουσιαστή. Στο Voice η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, στον ΣΚΑΪ τότε, είχε χτυπήσει διάνα με Μαραβέγια, Παπαρίζου, και την αποκάλυψη- Πάνο Μουζουράκη, οπότε κάτι αντίστοιχα δυνατό ψάχνουν για το X-Factor. 

Ο Κουινέλης και ο Μαραντίνης είναι οι φαινομενικά εύκολες λύσεις, αφού είχαν κλείσει για το La Banda, που αναβλήθηκε και περιμένουν στο ακουστικό τους. Η Ελένη Φουρέιρα δεν προλαβαίνει να κάνει τηλεόραση Φεβρουάριο με Ιούνιο, οπότε κάτι λείπει. Το όνομα της Πάολα είναι αυτό που αρέσει πολύ στα διευθυντικά στελέχη του ΟΡΕΝ, τα οποία δίνουν γη και ύδωρ για να εντάξουν την πιο εμπορική λαϊκή τραγουδίστρια στο σόου τους. Ο μεγαλομέτοχος ,άλλωστε ,του σταθμού Ιβάν Σαββίδης έχει τρέλα με την Πάολα και μη ξεχνάτε ότι η ίδια τραγούδησε πριβέ στη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.  Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και το κρίσιμο ραντεβού θα γίνει στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Τι λέει όμως η Πάολα για όλα αυτά; Σαφώς και η θεσσαλονικιά τραγουδίστρια γοητεύθηκε από το έντονο ενδιαφέρον για να είναι ο "άσσος στο μανίκι" των υπευθύνων έναντι του ανταγωνισμού, ενός τόσο μεγάλου, διεθνούς, τηλεοπτικού σόου. Το ραντεβού θα γίνει και εκεί η Πάολα θα δεχθεί σίγουρα πιέσεις με επιχειρήματα. Η ίδια όμως δεν "τρελαίνεται" να κάνει τηλεόραση. Το 'χει δηλώσει και στο παρελθόν και όσοι την ξέρουν καλά το αποκλείουν. Η Πάολα γεννήθηκε για να τραγουδά, δεν μπαίνει σε καλούπια, δε θα μπορούσε να συμβιβαστεί με το "ακουστικό" στο αφτί της και γενικότερα όταν εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα είναι επειδή πρέπει και δεν το απολαμβάνει. Τα χρήματα σίγουρα θα έπαιζαν ένα σημαντικό ρόλο σε κάθε εργαζόμενο καλλιτέχνη, αλλά και εδώ η Πάολα είναι "αναρχικό" στοιχείο. Δε θα πίεζε την ψυχούλα της για τα χρήματα, άλλωστε έχει φροντίσει να επενδύσει στον τουρισμό αρκετά από αυτά που χρόνια τώρα έχει κερδίσει από τη νύχτα.

Οι δικές μου πληροφορίες λοιπόν λένε, ότι η Πάολα θα πάει στο ραντεβού γιατί είναι τιμητικό, αλλά θα πει όχι. 95% όχι, για να το γράψω και με αριθμούς.

Gossip-tv /  Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !