Εύη Ιωαννίδου: Τα "καρφιά" της για το "GNTM", την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη!


Η Εύη Ιωαννίδου δεν μάσησε τα λόγια της στο "The 2night Show" και δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως αδικήθηκε στο GNTM αφού η φωτογραφία της ήταν πολύ καλή και είχε αποθεωθεί από τον Δημήτρης Σκουλό, κάτι που κόπηκε στο μοντάζ.

«Εγώ θα σου πω ότι θεωρώ ότι αδικήθηκα που έφυγα. Αδικήθηκα γιατί η φωτογραφία μου ήταν πάρα πολύ καλή. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια. Και από τους τέσσερις κριτές. Του κυρίου Σκουλού το κόψανε το σχόλιο στο μοντάζ, δεν παίχτηκε ποτέ γιατί με είχε αποθεώσει. Και πώς γίνεται να διώξουν μια κοπέλα η οποία έχει τέσσερα θετικά σχόλια, μια πάρα πολύ καλή φωτογραφία, έχει αναδείξει απίστευτα το φόρεμα που φοράει. Πώς με διώχνεις; Ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα σε αυτό. Θα το μάθω κάποια στιγμή. Γιατί όλα μαθαίνονται. Επειδή δεν θέλω να τα ανακατεύω και να τα σκαλίζω και να λέω «γιατί». Είναι η επιλογή τους, τη δέχομαι, είναι η άποψη των κριτών, αλλά μέσα μου εμένα με έχει πειράξει. Γιατί πιστεύω ότι μου άξιζε μια θέση στον τελικό. Από εκεί και πέρα και η κυρία Καγιά μου είπε να το δω και να το ψάξω με την τηλεόραση και ότι κάνω για μοντέλο και είμαι πάρα πολύ καλή και επαγγελματίας. Όλα αυτά δεν συνάδουν μεταξύ τους για το λόγο που με έδιωξαν. Έχω μάθει να προχωράω και να μη μένω πίσω και να κάνω καινούρια βήματα», ανέφερε συγκεκριμένα η Εύη Ιωαννίδου, η οποία αναφορικά με την νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν δήλωσε:

«Στην αρχή την Ειρήνη Καζαριάν δεν την πίστευα καθόλου. Γιατί πίστευα ότι θα έφευγε. Ήταν δύο φορές προτεινόμενη. Μετά όμως ανέβηκε και στον τελικό πήγε πάρα πολύ καλά. Ήμουν πιο πολύ στην Εβελίνα. Δεν το περίμενα, ανατροπή! Φαβορί θεωρούσα την Εβελίνα. Πίστευα ότι θα ήμουν η νικήτρια. Πίστευα ότι θα ήμουν στη δυάδα με την Εβελίνα και το πίστευαν πάρα πολλοί αυτό.»

Επίσης, ρωτήθηκε μάλιστα και για το σκηνικό που έγινε πριν από μερικές ημέρες όταν πήγε καλεσμένη στο "Πρωινό".

«Δεν τη γνώρισα την Αφροδίτη Γραμμέλη. Ένα γεια είπαμε από μακριά. Έφυγε όταν κάθισα εγώ στη συνέντευξη. Έφτασε στα αυτιά μου πως η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε πως αν πάω καλεσμένη στο Πρωινό θα πάει στην κουζίνα.

Και την επόμενη ημέρα ο Άρης Καβατζίκης είπε πως αν είχε εκπομπή δεν θα με καλούσε. Είπε ο Άρης Καβατζίκης πως αν κάνω εξώφυλλο στη Vogue θα βγει γυμνός στο Σύνταγμα. Αν όμως κάνω; Θα θέλουμε να τον δούμε γυμνό στο Σύνταγμα; Μπερδεύεται λίγο για το τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Ας έρθει να με ρωτήσει», είπε, μεταξύ άλλων, η Εύη Ιωαννίδου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια