ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΟΥΣΚΑ: Με "ιδιαίτερη συμμετοχή" η Ελλάδα στη Eurovision 2019!

7
Ο κύβος προφανώς ερρίφθη,και ,όπως φαίνεται, μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις -εκτός απροόπτου-από τη δημόσια τηλεόραση, και έτσι φέτος  η Ελλάδα προφανώς θα ταξιδέψει  με κάτι
πιο alternative από ό,τι μας έχει συνηθίσει, στο Τελ Αβιβ και την 64η Eurovision του Ισραήλ.

Η στήλη Eurovisionistas του Mikrofwnogr , αναφέρεται σε κάτι "διαφορετικό" ,κι εννοούν προφανώς -κι αυτό για τους καλοθελητές- ότι η χώρα μας συνηθίζει να εκπροσωπείται σε αυτόν τον διαγωνισμό από καλλιτέχνες και τραγούδια που ανήκουν στην εμπορική μουσική την οποία και φέτος προφανώς η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη και να προσπαθήσει με κάτι εναλλακτικότερο.

Η Κατερίνα Ντούσκα ή Katerine Duska, από τη Minos Emi/ Universal ,και όπως τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ,αυτή είναι η πρόταση του συνθέτη ,Δημήτρη Παπαδημητρίου, και της ειδικής επιτροπής που συστάθηκε πρόσφατα και που ανέλαβε να επιλέξει τον φετινό εκπρόσωπο της χώρας μας για να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να μας εκπροσωπήσει.

Η Κατερίνα γεννήθηκε πριν 33 χρόνια στον Καναδά ,από Έλληνες γονείς, και στα 16 της χρόνια επέστρεψε και δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στη χώρα μας.Ξεκίνησε να ανεβάζει στο youtube τα τραγούδια της εκεί όπου η δισκογραφική της εταιρεία την ανακάλυψε το 2013 και έως σήμερα τη φιλοξενεί.

Έχει κυκλοφορήσει κάποια αγγλόφωνα τραγούδια ενώ όπως εύκολα διακρίνει κανείς έχει επιρροές από τη soul και την r n b μουσική. Το τραγούδι της που θεωρείται το πιο επιτυχημένο είναι το One in a million,ενώ έχει διασκεύασει έως και Αττίκ .Στις επιτυχίες της μπορεί να καταχωρηθεί και το ότι, αν και νεαρή δημιουργός, το τραγούδι της Fire Away επιλέχθηκε για να ντύσει μουσικά την καμπάνια γνωστού προϊόντος καφέ στον Καναδά.

Πολλοί την παρομοιάζουν με την Ελληνίδα Amy Winehouse μια και όσοι την ακούσουν μπορούν να διαπιστώσουν ότι η χροιά της φωνής της μοιάζει με αυτή του αδικοχαμένου ειδώλου ,ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει αυτό δεν την ενοχλεί καθόλου διότι έχει συνηθίσει τα ανάλογα σχόλια. Στις συνεντεύξεις που κατά καιρούς έχει δώσει συμπληρώνει επίσης ότι κατά κάποιους μοιάζει επίσης οπτικά και με τη Lana Del Rey, ενώ επίσης ότι έχει τα..χαριτωμένα δόντια της Heidi Williams.

Double score όπως φαίνεται για τη Minos Emi/Universal που επανέρχεται στην "υπόθεση Eurovision'' μετά το 2015 και μετά την Μαρία Έλενα Κυριάκου-για Ελλάδα και Κύπρο καθώς εάν το σενάριο ισχύσει η δισκογραφική εταιρεία αναλαμβάνει τα ηνία από την Panik Records η οποία την περσινή χρονιά είχε στο ενεργητικό της και τις δύο χώρες.

Ευχή μας η φετινή όπως φαίνεται απόφαση της ΕΡΤ ,η οποία αφορά ανάθεση σε καλλιτέχνη και όχι ανοιχτό διαγωνισμό ,έτσι ώστε να προσκληθούν οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον μουσικό αυτό διαγωνισμό ,να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για τη χώρα μας και η Κατερίνα Ντούσκα να καταφέρει να φθάσει έστω και εναλλακτικά στο υψηλότερο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα και να ισοφαρίσει αν είναι εφικτό το πάλαι ποτέ "My number One".

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΌΤΑΣΗ !!!
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΧΡΟΙΑ!
    ΕΎΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κοροϊδευομαστε. Η Τερζή πέρσι ήταν εμπορική ; Πότε επί Σύριζα στείλαμε εμπορικό καλλιτέχνη ; Αποφάσισαν να στείλουν μία τραγουδιστρια που δεν την ξέρουμε ούτε οι Έλληνες. Καλύτερα να τον παρατήσουν τον διαγωνισμό ή ας αφήσουν κάποιον άλλο να ασχοληθεί. Εμπορικούς καλλιτέχνες στέλνει η Κύπρος που το βλέπει σοβαρά και θέλει να κερδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο όταν άκουσα ποιοί θα αποφασίσουν. πάλι κοροιδεύονται οι δήθεν κουλτουριάδες και πολιτισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατάλαβα... Παλι τελευταίοι θα βγουμε με αυτεσ τισ βλακείες...
    Οτι να ναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 6:55. Μα τι έχετε πάθει... Δεν γίνεται κάθε χρόνο να στέλνουμε "ονόματα" γιατί δεν δίνουμε ρε ευκαιρίες ? Θα της χαλασουμε απο τώρα την ψυχολογία για να μην παμε σίγουρα καθόλου καλά. Αυτό θέλετε! Τραγούδι δεν έχετε ακούσει, δεύτερον έχουμε μήνα Ιανουάριο ηλη ομάδα δεν εχει ανακοινωθει ακόμα και εσεις περιμένετε τωρα εναν ρουβα να ανεβει οπως τοτε πανω σε ενα συραπτικο. Ε όχι! Θα την στηρίξουμε γιατί έχει φωνή δηλαδή (φωναρα) και η Ιταλια πριν 3 χρόνια με ενα καλό τραγούδι και τρεις τενορους και σκαρφαλωσε στην 2 Θεση . Και μην περιμενετε επειδή η Κύπρος περσυ έφτασε κοντά στο τρόπαιο οτι αυτό θα γίνει και φετος. Τα πολύ καλά και ενθουσιωδη πράγματα μια φορά συμβαίνουν.Και δεν λέω ότι δεν θα πάει καλά άλλα στο μυαλό ολων υπάρχει ακόμα η Φουρειρα οπως και να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή τι περιμένετε; Να στείλουμε τη Βανδή και τη Βίσση; Μια χαρά είναι η κοπέλα. Η Eurovision είναι για νέους καλλιτέχνες. Και ας ακούσουμε και λίγο τη φωνή. Δεν είναι μόνο θέαμα η eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά αλήθεια; Είναι σαν να μην έχουμε δει ποτέ Eurovision. Πότε κέρδισε η φωνή και όχι η σκηνική παρουσία; Ένα τηλεοπτικό σόου είναι όχι το voice. Και φυσικά θα την στηρίξουμε και μακάρι να έχει φωνάρα και να πει και ένα τραγούδι που θα είναι φανταστικό. Απλά νομίζω ότι τα έχουμε μπλέξει λίγο. Αυτοί που βλέπουν τον διαγωνισμό δεν ακούν αυτό το είδος μουσικής και αυτοί που ακούν αυτή την μουσική δεν ασχολούνται με την Eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !