Χώρισαν Κωνσταντίνος Αργυρός – Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Οι φήμες για τη σχέση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έντονες από το περασμένο καλοκαίρι. Παρόλα αυτά κανείς από τους δύο τους δεν έχει πάρει επίσημα κάποια θέση για τα προσωπικά τους.

Πολλά έχουν γραφτεί όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να υπάρχει κάτι «επίσημο». Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι Λέει», το ζευγάρι ήταν μαζί και χώρισε πριν λίγο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής έβαλε τέλος σε αυτή τη σχέση μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου του μοντέλου!

Η Ηλιάνα όπως είχαν αποκαλύψει, είχε παντρευτεί το 2015 με κουμπάρους τους Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους φαίνεται, ωστόσο, πως έχουν χωρίσει από τον περασμένο Μάρτιο.

«Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, το ζευγάρι χώρισε. Γνωρίστηκαν το Μάιο, ήταν μαζί το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο χώρισαν, τον Νοέμβριο έδωσαν μία ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν όλα μια χαρά. Όταν βγήκε η είδηση ότι ήταν παντρεμένη, αυτή ήταν η αιτία που είπε ο Κωνσταντίνος στην Ηλιάνα να χωρίσουν. Δεν το ήξερε αυτό, το έμαθε από την τηλεόραση. Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο μαύρα και για τους δύο και ήταν λογικό να αντιδράσει έτσι ο Κωνσταντίνος.», αποκάλυψε η Νανά Ηλιοπούλου.

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια