Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "έρχεται" απόψε με καλεσμένους που θα συζητηθούν!

0

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Απόψε, Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show», τον Ευθύμη Ζησάκη.

Σε μια  εκ βαθέων συνέντευξη, μιλάει ανοιχτά για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του το τελευταίο χρονικό διάστημα και, για πρώτη φορά, για την μάχη που δίνει με τους «δαίμονες»  του, τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται  στην εκπομπή τον φίλο και συνεργάτη του,  Γιώργο Λιανό, ο οποίος αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αναφέρεται στη σχέση του με το Σάκη Τανιμανίδη καθώς και στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Επίσης, στο «The 2Night Show» έρχεται και ο Αναστάσιος Ράμμος. Σε μια προσωπική εξομολόγηση, μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, το πρόβλημα αλκοολισμού του πατέρα του που στοίχισε την σχέση τους. Τέλος, σε μία unplugged εμφάνιση τραγουδάει live τις επιτυχίες του.

Απόψε στις 23:45 στον ANT1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !