Ενώνονται! Η επίσημη ανακοίνωση...

0

πλήρης και απόλυτη η συνεργασία

Οι διοικήσεις και οι δημοσιογραφικές ομάδες της ιστοσελίδας, Liberal.gr, της εφημερίδας, Φιλελεύθερος ,και του τηλεοπτικού σταθμού, ACTION 24, ανακοινώνουν την απόφασή τους για πλήρη και απόλυτη συνεργασία σε όλο το εύρος που καλύπτουν οι δραστηριότητές τους. Με τη δημιουργία του νέου επιχειρηματικού σχήματος που βασίζεται στην αρχή “η ισχύς εν τη ενώσει” αλλά και το όραμα και το πάθος όλων μας, πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα βελτιωθούν τα υφιστάμενα Μέσα, αλλά θα προκύψουν πολλές δυνατότητες για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Ο απολύτως εφικτός στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση και των τριών Μέσων ενημέρωσης και η οικονομική τους ευρωστία ως θεμέλιος λίθος της ανεξαρτησίας τους. Είναι αδιαπραγμάτευτη η δέσμευσή μας ότι το νέο σχήμα θα υπηρετήσει τις αρχές της πολυφωνίας, του πλουραλισμού ,και της ενημέρωσης που δεν προσβάλλει, αλλά τιμά και σέβεται τον πολίτη. Κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει μια υγιή αγορά μέσων ενημέρωσης, η οποία θα λειτουργεί μεν με κανόνες, αλλά χωρίς τη μακρά χείρα οποιασδήποτε εξουσίας που υπό το πρόσχημα του ρυθμιστή θα ελέγχει και θα χειραγωγεί την πληροφόρηση.

Αδιαπραγμάτευτη είναι και η πίστη μας στους δημοκρατικούς θεσμούς και τις δημοκρατικές παραδόσεις, καθώς και στις αξίες της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης. Αυτή τη δημοσιογραφία θα υπηρετήσουμε. Ορίζοντας ως τελικό κριτή ασφαλώς τους αναγνώστες μας και τους τηλεθεατές μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !