Ναταλία Γερμανού: Βάζει ξανά στο στόχαστρο την Κατερίνα Καινούργιου!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Τελικά η Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα χαρούενη με τη στάση της Κατερίνας Καινούργιου...

 Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τα σχόλια της διάσημης παρουσιάστριας του Alpha για τη συνάδελφό της και οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Open.

 Σχολιάζοντας όσα είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης για την απόλυσή του εν μία νυκτί από το Open  και την απομάκρυνσή του από το «Ευτυχείτε», η Ναταλία Γερμανού ουσιαστικά αποκάλυψε πως οι περικοπές στο κανάλι (ή την εκπομπή) ήταν πρόσχημα για την απόλυση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη παρουσιάζοντας την Κατερίνα Καινούργιου ως το πρόσωπο που θα μπορούσε να προστατέψει την ομάδα της ή να αφήσει να απολυθεί ο βασικός συνεργάτης της.

 «Εγώ θεωρώ ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια κάθε καναλιού και κάθε εκπομπής να κρατά ή να απολύει όποιον θέλει. Δεν θα πούμε εμείς στο κάθε κανάλι και κάθε εκπομπή ποιον θα κρατά και ποιον θα διώχνει. Όμως πολύ ταπεινά θα πω ότι καλό είναι να λέμε την αλήθεια στους ανθρώπους. Όπως εγώ αν αύριο δεν σε θέλω πια Φωτεινή μου στο Καλύτερα Δε Γίνεται, θα σου πω “Φωτεινούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ, δε μου κάνει πια. Σε περίμενα αλλιώς”. Δεν θα σου πω “Ξέρεις κάτι θα κάνουμε κάποιες περικοπές στην εκπομπή και θα φύγει πάρα πολύς κόσμος, απλά ξεκινάμε από εσένα”. Δηλαδή εγώ να σε διώξω, να περιμένεις εσύ να δεις κι άλλος κόσμος να φεύγεις και να μην ξαναφύγει ποτέ κανένας. Και να περάσουν δυο μήνες και εσύ να μείνεις με την απορία αν η μόνη οικονομική περικοπή της Ναταλίας ήσουν εσύ τελικά...» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, συμπληρώνοντας: «Απλώς λέω πως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε κανένα. Σαφώς και είναι στη διάθεσή κάθε παρουσιάστριας αυτό, αλλά ας είμαστε λίγο πιο ειλικρινείς. Ο Παναγιώτης είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, χαμένος δεν θα πάει. Μεγάλο ταλέντο».

Μάλιστα, όταν ο Κώστας Τσουρός σχολίασε ότι δεν είναι πάντα επιλογή της παρουσιάστριας αλλά και θέμα επιλογών του καναλιού, η Ναταλία Γερμανού επέλεξε με νόημα να μην του απαντήσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως είχε μεγαλύτερη ευθύνη για την απόλυση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !