Χρήστος Βασιλόπουλος: Αυτή είναι η σύντροφος του!

0

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος σε μια απολαυστική συνέντευξη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο "The 2night Show" για τη ζωή και την καριέρα του στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο την εκλεκτή της καρδιάς του, την Σάρα με την οποία είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια με μικρά διαλείμματα στη σχέση τους.

«Με την Σάρα γνωριστήκαμε σε ένα dating app. Υπάρχουν πάρα πολλά στην Αμερική και είναι της μόδας. Μπορώ να σου πω ότι ο κόσμος στην Αμερική πια δεν βγαίνει έξω να γνωριστεί. Νομίζω ότι μου άρεσε η φωτογραφία της, είδα ότι της είχα αρέσει κι εγώ και μας έκανε match και βγήκαμε έξω για μια σαλάτα. Όταν ήμουν στο Nomads ήταν στην Αμερική. Είδε όλα τα επεισόδια χωρίς να ξέρει γρι ελληνικά», είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την σύντροφο του που είναι hair colorist και συμμετείχε στο Revenge Body με την Kloe Kardashian.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσκάλεσε on camera την Σάρα η οποία αποκάλυψε πως εκείνο που την έχει γοητεύσει περισσότερο στον Χρήστο Βασιλόπουλο είναι πως της έχει μάθει πως να ζει τη στιγμή και να είναι πιο χαλαρή, γιατί η ίδια είναι πολύ σοβαρή κάποιες φορές.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !