Σκέψεις για εορταστική εκπομπή...


Με την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και ενώ πολλοί περίμεναν ότι ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί στη συχνότητα του OPEN τελικά ο ALPHA έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας πως μέσα στη σεζόν θα βγει από τη συχνότητά του εκπομπή με παρουσιαστή τον γνωστό τραγουδιστή.

Τελικά όμως όπως φαίνεται η εκπομπή αυτή μπαίνει στον “πάγο” με σκοπό να βγει την επόμενη σεζόν… αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως ο Ρέμος δεν αποφασίσει να αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ALPHA η μουσική εκπομπή με παρουσιαστή τον Αντώνη Ρέμο ήταν να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, δηλαδή το αργότερο μέσα στον Φεβρουάριο. Η προετοιμασία της έχει “παγώσει”, αλλά όχι εν αγνοία του Ρέμου αφού φαίνεται ότι κι ο ίδιος επιθυμεί να… καθυστερήσει να αναλάβει το νέο αυτό ρόλο μπροστά από τις κάμερες.

Βέβαια από την άλλη στελέχη του σταθμού επιθυμούν μέσα στη σεζόν να βγει τουλάχιστον κάποιο εορταστικό επεισόδιο, κάπου κοντά στο Πάσχα, με σκοπό να… δεσμεύσουν τον τραγουδιστή και να… στείλουν μήνυμα προς επίδοξους “μνηστήρες” πως συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό τους.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Συμβόλαιο δεν υπάρχει;