Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για το block που είχε κάνει στον Γιώργο Λιάγκα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι από τους πρώτους που είχε μπλοκάρει από τα social media ήταν ο Γιώργος Λιάγκας την εποχή που οι σχέσεις τους είχαν ψυχραθεί.

«Από τους πρώτους πρέπει να ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Τότε που είχαν φύγει και υπήρχε όλο αυτό και ξέραμε ότι ο ένας βρίζει τον άλλον, όχι μπροστά από τις κάμερες ευτυχώς, γιατί γενικότερα τα θέματα μου τα λύνω από πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι και εκείνοι με ξεακολούθησαν και εγώ», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και λίγο αργότερα αποκάλυψε και τον τρόπο που έσπασε για πρώτη φορά ο πάγος…

«Είμαστε στα βαφτίσια παιδιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή νομίζω. Και είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε και είμαστε σε μια ροτόντα. Είχαμε ζητήσει να είμαστε σε διαφορετικές. Και περνάει και ήταν με τον Γιάννη ο οποίος με θυμήθηκε και πήγε να παίξουμε κρυφτό και πάει να κρυφτεί και γυρνάει και μου κάνει ο Λιάγκας «χεχεχε, σε βλέπει και κρύβεται κάτω από το τραπέζι, ούτε αυτός δεν σε μπορεί» και του λέω «εσύ δε χωράς να μπεις κάτω από το τραπέζι». Ήταν κακία στην κακία αυτό, αλλά γέλασε και έτσι έσπασε ο πάγος. Δεν ξαναμιλήσαμε. Μιλήσαμε μετά από καιρό που βρεθήκαμε. Έσπασε ο πάγος αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και βρεθήκαμε στο σπίτι του.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !