Εξέλιξη-έκπληξη! Γίνονται επαφές για το BIG BROTHER στον ΑΝΤ1;


Αυτό και αν είναι βόμβα !

Εκτός του ότι η πανέμορφη 18χρονη ,Ηρώ Δημητροπούλου, κάνει θραύση στα social media αυτό το διάστημα ως single με τις παρέες της, απολαμβάνει αυτό που της χάρισε έστω και με την αρνητική πλευρά του το Next top Model, και είναι πολύ ενεργή σε δουλειές που κλείνει αλλά και σε προτάσεις που δέχεται.

Αυτό που πληροφορήθηκα πριν από λίγες ώρες είναι ότι η Ηρώ δέχτηκε πρόταση να μπει στο Big Brother . Και μάλιστα απόρησα όταν το έμαθα και ρώτησα. Γιατί, θα γίνει Big Brother ; Και η πρόταση ήρθε από τον ΑΝΤ1. Αυτό που δεν κατάφερα να μάθω είναι αν γίνονται από τώρα ραντεβού και κρούσεις για να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, που είναι και το πιο πιθανό.


Η σέξι Ηρώ πάντως ήταν αρνητική για κάτι τέτοιο μιας και βάζει μπροστά στους στόχους της τα ταξίδια που έχει να κάνει σε Μιλάνο - Κωνσταντινούπολη και Αμερική για να δοκιμάσει την τύχη της αλλά και τις ικανότητες της.

Χάρης Λεμπιδάκης -newspistol

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Θα βγει δηλαδή ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΤ1.... ή αλλιώς ο σταθμός-περιγελος...

Τον ένα μήνα θελει Big Brother τον άλλο μετανιώνει. Τον επόμενο το ξαναθελει,μετά κάνει πισω. Τον άλλο μήνα ξανά συζητά για να το εγκαταλείψει λίγες μέρες αργότερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ant1 βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς τη καταστροφή. Το πρώτο κανάλι της χώρας όταν ΔΕΝ αντιγραφει τον Σκαι ανακυκλώνει τα παλιά σκουπίδια του. Κρίμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντί να πάρουν κάτι καινούργιο για να δούμε πάνε να μου βγάλουν τον μεγάλο αδερφό.
Δεν σοβαρολογούμε έτσι? Αυτό είναι ξεπερασμένο και γερασμένο.
Τα μουσικά ριάλιτι/τάλεντ σόου είναι τα μόνα που δεν έχουν πέσει σε τηλεθέαση και να έπεσαν,έπεσαν πολύ λίγο σχετικά με τα όλα τα υπόλοιπα έχουν χάσει την δυναμική τους γιατί είναι πολύ κουραστικά και βαρετά.
Αν θέλει ο Ant1 να χάσει ας το βγάλει στον αέρα δεν με νοιάζει.