Γιώργος Λιάγκας: Κινείται νομικά εναντίον του ΑΝΤ1;


Τι κι αν έχει συμβόλαιο ο Γιώργος Λιάγκας με τον ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής βρίσκεται εκτός τηλεόρασης μιας και δεν έχει πέσει στο τραπέζι καμία πρόταση από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Στην «Φωλιά των κούκου», δημοσιογράφος της εκπομπής, αποκάλυψε την σχέση που έχει σήμερα ο παρουσιαστής με το κανάλι.

«Πρόλαβα να ψάξω και να κάνω ένα ρεπορτάζ πριν βγούμε στον αέρα. Βγήκε ο δικηγόρος του πριν την σύσκεψη μας στον Παπαδάκη το πρωί απέναντι μας και είπε ότι κακώς ο Λιάγκας δεν είναι στον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης στο ίδιο το κανάλι λέει κακός η ιδιοκτησία δεν έχει τον Λιάγκα», είπε αρχικά.

Ενώ συνέχισε «Έκανα λίγο ρεπορτάζ και μαθαίνω εκεί λίγο από το περιβάλλον του Λιάγκα...παύλα δικηγόρο του κλπ κλπ, ότι αν ο ΑΝΤ1 ενεργοποιήσει μέχρι τον Μάρτιο το συν 1 ο Λιάγκας θα κινηθεί νομικά εναντίον του ΑΝΤ1 κάτι που δεν ήθελε ποτέ να κάνει αλλά θα το κάνει».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, επιμένει και ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον κανενός και πως αν ήταν θα το είχε κάνει.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και πολύ καλά θα κάνει!!!
Τον έχουν πετάξει στα πάγο και για μένα έπρεπε να κινηθεί νωρίτερα μιας που κάθετε και είναι εν ενεργεία το συμβόλαιο και δεν του βάζουν να κάνει κάτι.