Χτες ,Παρασκευή συγκεκριμένα, ήταν πρώτος στο σύνολο της ημέρας στο δυναμικό κοινό (18-54 ) με 19,7 % και στο prime time με 24,2% με τη διαφορά του από το δεύτερο κανάλι να είναι 6,4 μονάδες στο σύνολο και 11,6 στο prime time, μια από τις μεγαλύτερες διαφορές που έχουν καταγράφει από την αρχή της σεζόν στο σύνολο του ανταγωνισμού .
Η πορεία αυτή έχει ξεκινήσει τις τελευταίες 12 ημέρες με τον ΑΝΤ1 να τερματίζει πρώτος περισσότερες από 10 φορές . Ο ΑΝΤ1 έχει σημειώσει συνεχόμενες πρωτιές στην τηλεθέαση και την προηγούμενη εβδομάδα και αυτές οι πρωτιές του συνεχίστηκαν και την τρέχουσα εβδομάδα . Σχεδόν όλα τα προγράμματα του σταθμού σημειώνουν πρωτιές στις ζώνες τους ενώ την παράσταση έχουν «κλέψει» οι σειρές μυθοπλασίας του σταθμού.


11 Σχόλια
Το Σ/Κ Πρέπει να το ανοίξει πλήρως και να βάλει ακόμη και σειρές Μεσημέρι και βράδυ και εκπομπές ζωντανές.
Το Μάστερ του του το χαλάει αλλά οκ είναι αρκετά δυνατό για να το κοντράρει.
Όπως και να έχει μπράβο του και ας ξύπνησε αργά.
Δεν ξέρω τι είναι καλό και τι κακό ούτε το κρίνω . Πάντως τα δελτία τύπου τα βγάζουν και για να μπαίνουν στα σάιτ .
Προφανώς είναι δελτίο τύπου και είναι επιλογή του τμήματος επικοινωνίας κάθε σταθμού να παινευτει για την όποια επιτυχία του,για να κερδίσει τις εντυπώσεις.Εκτος αυτού έχουμε δει και δελτία τύπου που πανηγυρίζουν για τα νούμερα που κάνουν εκπομπές σε συγκεκριμένα κοινά (πχ γυναίκες 18-25). Προσπαθώ να θυμηθω για ποιο πρόγραμμα ηταν.