Θοδωρής Αθερίδης: Όσα λέει για την επάνοδό του με το ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ του Αντ1...


Απόψε, στις 21.45, ξεκινά η νέα ,οικογενειακή κωμωδία, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ,όπου πρωταγωνιστούν οι Λεκάκη-Αθερίδης.

Ο ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, που επιστρέφει τηλεοπτικά μετά το επιτυχημένο ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,του Mega, μιλά στο ένθετο Tv kouskous για τη σειρά και για το πώς είπε το ''ναι'' μετά από πολλά χρόνια.

Πώς προέκυψε η πρόταση;  


«Με πήραν τηλέφωνο, διάβασα κάποια επεισόδια, είδα βίντεο της χιλιανής σειράς στην οποία βασίζεται η δική μας, διαπίστωσα ότι έχει ενδιαφέρον, και είπα το ''ναι''. Είναι ένα σίριαλ φτιαγμένο με γλυκύτητα, τρυφερότητα, και χιούμορ, οπότε αποφάσισα να πω το ''ναι'' και να επιστρέψω στην τηλεόραση με μία οικογενειακή σειρά, με αρκετά κοινά σημεία με το '' Πίσω στο σπίτι'', που ήταν και το τελευταίο μου σίριαλ» .

Ο ρόλος σάς έκανε το κλικ;  

« Υποδύομαι έναν ιχθυοπώλη στο Κερατσίνι, με τρία παιδιά και χωρίς γυναίκα, καθώς έχει πεθάνει, βιοπαλαιστή, άνθρωπο που αγωνίζεται για να ζήσει την οικογένειά του. Παράλληλα, είναι και ενεργός συνδικαλιστικά, πρόεδρος του σωματείου του. Ο ρόλος μού άρεσε από την πρώτη στιγμή, όπως και το σενάριο και η πλοκή, καθώς προσπαθεί να δείξει ότι ο έρωτας υπερβαίνει τις κοινωνικές τάξεις» .

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεστε;  

«Είμαι ένα λαϊκό παιδί, έχω μεγαλώσει σε μία λαϊκή συνοικία της Θεσσαλονίκης, ο ήρωας που έκανα στη σειρά ,''Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς'', και με τον οποία έγινα γνωστός ,ήταν λαϊκός, επαληθεύω ,λοιπόν, αυτό το προφίλ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια