ΑΝΤ1: Tι αποφασίστηκε για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου;


Το σχεδίαζαν με σκοπό να το βγάλουν πριν το τέλος της προηγούμενης χρονιάς αλλά αποφάσισαν να
το βάλουν στον «πάγο» και να το επανεξετάσουν στις αρχές της καινούργιας, ώστε να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όπως φαίνεται ,όμως, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν, το ένα… μέρος του θα παραμείνει σίγουρα στον «πάγο» και θα δουν τι θα κάνουν… next year. 

Ο λόγος για την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου που θέλουν να ενεργοποιήσουν ξανά στον ΑΝΤ1 βγάζοντας στον αέρα και ενημερωτική αλλά και ψυχαγωγική εκπομπή. Τα σχέδιά τους ήταν σε προχωρημένο στάδιο και είχαν βρεθεί και οι κεντρικοί παρουσιαστές αλλά υπολόγιζαν χωρίς το… Nomads, τουτέστιν τη… χασούρα που έφερε στο κανάλι του Αμαρουσίου ο κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης. 

Έτσι ,λοιπόν, αποφάσισαν πως εν μέσω σεζόν και ενώ τα υπόλοιπα κανάλια έχουν «χτίσει» τη συγκεκριμένη ζώνη είναι ορθότερο να μην βγάλουν καινούργιες εκπομπές, τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν. Βέβαια, αν υπάρξουν εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, τότε μπορεί να επανεξετάσουν την παραγωγή ενημερωτικής εκπομπής. Προς το παρόν όμως τα σχέδια μπαίνουν στον «πάγο» θέλοντας έτσι να μειώσουν και τα έξοδα παραγωγής στη μετά Nomads εποχή.

Γρηγόρης Μελάς - Newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια