Γη και ύδωρ δίνουν στη Μέγκι για να μπει στο Survivor!

Η Μέγκι, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, δέχθηκε πρόταση από την Acun Medya για να συμμετάσχει στο Survivor 3.

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι παίκτρια που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ χτύπησε το τηλέφωνό της πριν λίγες ημέρες και άκουσε “θα έρθεις στο Survivor;”. Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μέγκι δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor. Με πάρα πολλά χρήματα, άκρως δελεαστικό το ποσό που της δώσανε, δηλαδή δε λες εύκολα όχι.

Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η Μέγκι. Η Μέγκι θέλει Survivor που να πεινάει; Γιατί το αγαπάει το φαγητό! Ή θέλει κάποια εκπομπή, κάποια καρέκλα σε εκπομπή και αυτό είναι που περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά; Αν την πρόταση του Survivor συνοδέψει και μια πρόταση ότι θα πάρεις και μια εκπομπή ή θέση σε πάνελ αν έρθεις, δεν θα πει τόσο εύκολα όχι. Αλλά το αγαπάει το φαγητό η Μέγκι», είπαν οι αδερφές Ράντη.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα μπει θα ανέβει ο μπηχης πολύ ψηλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή αυτοί/αυτές που συμμετέχουν στα διάφορα ριάλιτι της πλάκας και έχουν αποκτήσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν πρέπει να τους ανεχόμαστε στη μάπα μας; Νισάφι πια! Άντε να βάλουν και την Καζαριάν να δέσει το γλυκό.