Το STAR φορά τα γιορτινά του-Έτσι θα είναι το πρόγραμμα

1

Πρώτος μήνας του χειμώνα και τελευταίος του χρόνου, ο Δεκέμβριος είναι ο πιο γιορτινός, ο πιο αγαπημένος μήνας μικρών και μεγάλων ,και μεταφέρει τα ελπιδοφόρα μηνύματα της χαράς, της αγάπης, της αισιοδοξίας! 

ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ – ΚΟΥ 
Οι παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, και οι συντελεστές της εκπομπής θα κάνουν λίγες μέρες διακοπές και η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί 25, 26, 31/12 και 1 -2/1. 
Στις 24/12 η εκπομπή θα έχει εορταστικό χαρακτήρα.

AΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ  
Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες θα λείψουν από τους τηλεοπτικούς δέκτες 25, 26, 31/12 και 1 -2/1. Στις 24/12 η εκπομπή θα έχει εορταστικό χαρακτήρα. 

SHOPPING STAR  
Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί 25, 26, 31/12 και 1/1. 24, 27, 28/12 και 2-4/1 θα προβληθούν επεισόδια σε επανάληψη. 

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ  
Την εορταστική εβδομάδα των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 24/12, την Πέμπτη 27/12 και την Παρασκευή 28/12,  τον «Τροχό της Τύχης» (18:40 – 19:55) «γυρίζουν» αληθινοί πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, σε τρία special γιορτινά επεισόδια. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, με μεγάλη χαρά και κέφι, υποδέχονται τους ξεχωριστούς παίκτες της γιορτινής εβδομάδας! 
Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί 25, 26, 31/12 και 1/1. 

MasterChef Junior  
Ο μεγάλος τελικός του MasterChef Junior έφτασε! Την Παραμονή των Χριστουγέννων (Δευτέρα 24/12) στις 21:00, θα μάθουμε το όνομα του Έλληνα MasterChef Junior! 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  
Τις γιορτινές μέρες τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές και απολαμβάνουν τα δώρα, τις λιχουδιές, την ξεγνοιασιά και τη Starland, την πρώτη σε τηλεθέαση παιδική ζώνη του Σαββατοκύριακου, με όλους τους αγαπημένους ήρωες και πολλά Christmas Special Episodes! Επίσης, θα προβληθούν πολλές – πολλές παιδικές ταινίες όπως Γκούνις: Το κυνήγι της μεγάλης περιπέτειας, Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 2, Το πλουσιόπαιδο, Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη, Μπετόβεν: Χριστουγεννιάτικη Περιπέτεια, Ε.Τ.: Ο εξωγήινος, Τα Χριστούγεννα του Ντένις του Τρομερού, Ο κος Πιμπόντι και ο Σέρμαν, Το Πολικό Εξπρές, Ένας μπαμπάς μα τι μπαμπάς, Μπετόβεν: Το ταξίδι, Μόνος στο σπίτι 3, Σρεκ, Ο Χιονάνθρωπος, Barbie: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα, Santas Little Helpers, Τομ και Τζέρι: Η ιστορία του Καρυοθραύστη. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Για τους σινεφίλ πολλές blockbuster ταινίες με χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αλλά και ταινίες σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή, όπως The Holiday, O αδελφός του Αϊ Βασίλη, Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, Μια φορά τον χρόνο (Α΄ Τηλεοπτική Προβολή), The Impossible, Αγάπη είναι..., Η Ζωή του Πι, Θεέ μου τι σου κάναμε, Πολύ σκληρός για να πεθάνει, Η οικογένεια Μπελιέ (Α΄ Τηλεοπτική Προβολή), Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου, Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα. 

TRACTION  
Η εκπομπή «τραβάει χειρόφρενο» για τις γιορτινές μέρες και δεν θα μεταδοθεί 30/12 και 6/1. 

ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ  
Η ξένη καθημερινή σειρά, «Elif», δεν θα μεταδοθεί 25,26,31/12 και 1/1. 
Η ξένη καθημερινή σειρά ,«Μονκ», δεν θα μεταδοθεί 25,26,31/12 και 1-2/1. 

Τα Σαββατοκύριακα 22 -23/12 και 29 - 30/12 δεν θα μεταδοθούν οι ξένες σειρές, Τα Φιλαράκια, How I met your mother, New Girl. 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  
Παραμονή Πρωτοχρονιάς (Δευτέρα 31/12) στις 01:45 θα υποδεχθούμε το 2019 χαρούμενα και αισιόδοξα με μουσικό πρόγραμμα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το παιδικό πρόγραμμα του STAR έχει ταινίες που τις δείχνει το κανάλι 50 φορές το χρόνο. Τίποτα καινούριο. Κάθε Χριστούγεννα τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !