Τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time...

15
%252C.%252C.%252C8500
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες 12/12/2018:


Πρόγραμμα 18-54

THE VOICE OF GREECE LIVE 20,3
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 14,2
ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ 7,6
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 
23,8
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 24,6
ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 17,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 17,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 6,2
CRIMINAL MINDS 9,3
CRIMINAL MINDS 
15,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 8,9


*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το κανε γονεις πιστευαν οτι θα κανει νουμερα απεναντι απο το τατουαζ; Αντι να το κοψουν, ας του αλλαζαν μερα και ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι παραπανω εχει σαν σειρά αυτο το "τατουαζ" δηλαδη εκτος απο το οτι εχει ενα κοινό(γιατι ξεκινησε νωριτερα).Επρεπε να μην κοπεί το "Κάνε γονεις να δεις καλο" ηταν σειρά που άξιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν σας είναι εύκολο, γράφετε τους τίτλους των ταινιών για να μην τις ψάχνουμε μετά στο πρόγραμμα του εκάστοτε καναλιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:12 μ.μ.
    Το Τατουάζ το βλέπεις για να τρολάρεις γιατί είναι όπως λέει και ο Μουτσινάς, η καλύτερη κωμωδία του ALPHA. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 30 περισσοτερους ηθοποιούς, 10 ταυτόχρονες ιστοριες, ερωτικα που αρεσουν στις γυναικες, αστυνομικα που αρεσουν στους ανδρες, εξωτερικα πλανα. Σε καλυψα; Καλα εσυ την παιδεραστια την βλέπεις σαν κωμωδια; Γρηγορα στον ψυχιατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ πως το Τατουάζ έχει χάσει την ταυτότητα του. Το παρακολούθησα χθες και τα 'χασα. Πόσες ιστορίες μπλεγμένες σε μια σειρά; Και κωμωδία, και δράμα, και αστυνομικό, και κοινωνικό και και και... Από τότε που μπήκε ο Γεωργίου χάλασε η σειρά και επικεντρώνεται γύρω απ' αυτόν με ανόητα κωμικά στοιχεία που υποβιβάζουν και υποβαθμίζουν τη σειρά... Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς... Παρατήρησα πάντως ότι οι σεναριογράφοι, έχουν την τάση, να παίζουν στις σειρές τους (βλέπε Καπουτζίδης, Γεωργίου, Ρώμας, Γεωργιάδου κ.α.). Γιατί πιστεύετε πως συμβαίνει αυτό; Σίγουρα το ταλέντο που έχουν (με εξαίρεση τον Γεωργίου που είναι λες και βλέπεις θεατρική παράσταση δημοτικού σχολείου) τους επιτρέπει και να παίξουν στις σειρές τους. Δεν τους κατηγορώ, καλά κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλες οι ακραίες και κακές γλώσσες για το τατουάζ είναι αυτές που θα το εκθείαζαν αν ήταν στον αντ 1
    Πονάει που τους έφτυσε ο Γεωργίου με τις επιτυχίες του και πήγε σε αλλο κανάλι και έκανε επιτυχία εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμε 5.38 πολύ πιθανον
    Ανωνυμε 6.22 Ασε τωρα,μια σειρα αν ειναι καλη δεν εχει αναγκη εξωτερικα πλανα(δεν ειναι και τοσα πολλα,οσα νομιζεις),οσο για τους 30 "ηθοποιους" αμφιβαλλω αν εστω οι 10 απο αυτους ειναι πραγματι ηθοποιοι,το 10 ταυτοχρονες ιστοριες σε μια σειρά αγνωστου ταυτοτητας το θεωρεις καλό;Αν θες να δεις ερωτικη ιστορια θα δεις,αν θες να δεις αστυνομικη θα δεις.Οταν ολα γινονται μπαχαλο εκτος απο το να χανει την ταυτοτητα η σειρά,ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι απο ολα αυτα ειναι αποτυχημενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε 7.16 Το να μην τους αρεσει δεν σου περναει απο το μυαλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το μπρουσκο με το μισο καστ και χαλια για μενα υποθεση το λεγατε τελειο. Τωρα τί εγινε; Αν ηταν αντ1 θα λεγατε αλλα. Ναι ξεχειλωσε αφου εχει 8 επεισοδια την εβδομαδα. Στο μεγκα οι περισσοτερες σειρες εκαναν επιτυχια επειδή ειχαν και εξωτερικα πλανα και πολλους ηθοποιούς εκτος από το καλο σεναριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουτε το Μπρουσκο ηταν ωραιο.Γενικα οι σειρές Γεωργιου-Δημητριου δεν ειναι καλές.Όσο για τη συγκριση με άλλες σειρές ειναι άτοπη,εκεινες ειχαν δυνατο σεναριο,ηθοποιους και εξωτερικα πλάνα.Αλλά ηθοποιους,οχι χορευτριες,μοντελα και αθλητες(ασχετους δηλαδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9.16 εφόσον θίγεις το θέμα εξωτερικών γυρισμάτων μιας και οι σκηνοθετικές σου γνώσεις είναι αδιαμφισβήτητες ,τοτε αν θυμάμαι με την ασθενή μνήμη που έχω ,το Μπρούσκο γυριζόταν σε διαφορετικές τοποθεσίες (Κρήτη ,Κύπρο ,Αθήνα ) με πληθώρα εξωτερικών χώρων και όχι συνέχεια σε στούντιο
    Σε κάλυψα άρα την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να κανεος κριτική θα πρέπει να έχεις «διαβάσει « πρώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ενω εσυ εχεις τρομερες σκηνοθετικες γνωσεις.Μαθε λοιπον πως καποια γυρισματα εγιναν σε Κρητη-Κυπρο-Αθηνα.Η βαση της σειράς γυριστηκε στην Κυπρο.Ολοι οι εξυπνοι εδω ειστε μαζεμενοι,μονο που κανετε τους εξυπνους,εχει διαφορα.Οποτε ερευνησε εσυ καλά πριν πεις τις εξυπναδες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κια κατι ακομη οσες σειρες εχουν γυριστει σε Κυθηρα,Ναξο,Τηνο θα επρεπε να κατατασσονται στην κορυφη επειδη εχουν εξωτερικα γυρισματα;Εγω μιλαω για τη σειρα σαν σειρα και τη ματια του Γεωργιου σαν σκηνοθετη.Και εχω καθε δικαιωμα να πω τη γνωμη μου.Οπως και εσεις,μονο που εγω τη λεω χωρις φανατισμο,σε αντιθεση με εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !