Οι Γιορτές είναι...OPEN!

0

Τα Χριστούγεννα έρχονται στο OPEN με το πιο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα. 



Tα ωραιότερα παραμύθια της Disney, κλασικές χριστουγεννιάτικες ξένες ταινίες, πρώτες προβολές αλλά και κλασικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου θα κρατήσουν συντροφιά σε όλη την οικογένεια τις ημέρες των γιορτών ,ενώ και οι αγαπημένες εκπομπές του σταθμού μπαίνουν σε εορταστικό κλίμα με καλεσμένους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Το κλασσικό παραμύθι, «Oz: Μέγας και Παντοδύναμος», με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Φράνκο θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους με τις υπέροχες εικόνες του.  Οι φαντασμαγορικές ταινίες της Disney «Το Χρονικό της Νάρνια: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα» και το «Χρονικό της Νάρνια: Πρίγκιπας Κασπιάν».  Σε πρώτη προβολή τα «Μυστικά του Δάσους» με τη Μέριλ Στριπ. 
Όλα τα κλασικά παραμύθια με την υπογραφή της Disney σε μία ταινία!  

Οι ταινίες για τους μικρούς -και όχι μόνο- φίλους μας συνεχίζονται με δύο κλασικά παραμύθια: Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» και η «Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών». Ακόμη, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις κλασικές πια χριστουγεννιάτικες ταινίες που μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γιορτινό και λαμπερό. «Η πέτρα του σκανδάλου» με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αλλά και το «NOEL» με την Πενέλοπε Κρουζ, τη Σούζαν Σάραντον και τον Πολ Γουόκερ. Μεγάλες παραγωγές και ταινίες για όλα τα γούστα όπως ο «Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων» , οι «Νύφες σε Πόλεμο» αλλά και ο «Αλέξανδρος» συμπληρώνουν το εορταστικό πρόγραμμα του Open. 

Ο νέος χρόνος θα έρθει με ακόμη περισσότερες ελληνικές και ξένες ταινίες. Στις αρχές του μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε πρώτη προβολή, τη μίνι σειρά για τη ζωή του Χουντίνι, με πρωταγωνιστή τον Έιντριαν Μπρόντυ. Από τις 2 Ιανουαρίου και μετά οι αγαπημένες ελληνικές σειρές του Open συνεχίζουν με πρωτότυπα επεισόδια. 

Οι γιορτές φέτος έχουν πρόγραμμα για όλους και είναι στο OPEN! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !