Νίκος Μουτσινάς: Συζητά για δεύτερη εκπομπή στο OPEN TV!


Το γεγονός ότι ο Νίκος Μουτσινάς "σκίζει" είναι πλέον αδιαμφισβήτητο, καθώς η "Παρέα" του μέρα με τη μέρα μεγαλώνει, φθάνοντας το 18-19% σε μέσο όρο, αλλά ακόμα και 25% σε τέταρτο τηλεθέασης, ποσοστά αρκετά υψηλά, αν αναλογιστεί κανείς τόσο το σκληρό ανταγωνισμό της ζώνης όσο και τη δυναμική του νεοσύστατου OPEN TV.

Την επιτυχία αυτή φαίνεται, λοιπόν, να αναγνωρίζουν και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς συζητούν με τον Νίκο Μουτσινά για δεύτερη εκπομπή!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά", πρόκειται για ένα late-night project, το οποίο θα βρεθεί απέναντι από τα αντίστοιχα προγράμματα του ΑΝΤ1 και του ALPHA, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε διερευνητικό στάδιο, ενώ η ουσιαστική συνομιλία του Νίκου Μουτσινά με τα στελέχη του OPEN TV θα ξεκινήσει από το νέο έτος!

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2η εκπομπή ίδιο πρόσωπο δεν λέει γιατί καταντάει βαρετό και δεν φέρνει τα αναμενόμενα.
Είδαμε και κάτι άλλους ένα καιρό που πρόκοψαν...


Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ.Αλλωστε στην εκπομπή του έχει κ καλεσμένο. Τι παραπάνω θα μας δείξει το βράδυ;
Καλύτερα να του αύξαναν τη διάρκεια το απόγευμα κ να γινόταν δίωρη η εκπομπή!
Ο χρήστης Κωστής είπε…
Συμφωνώ με τον 5:31. Το είχε επιχειρήσει ξανά με δύο εκπομπές στον Άλφα. Με αποτέλεσμα να κοπεί τον Νικ Ο κλικ. Καίγεσαι με δύο εκπομπές.
Ας αυξήσουν λίγο την ώρα της εκπομπής. Μην ξεχνάμε ότι έχει και θέατρο. Τρία πρότζεκτ μαζί πάει πολύ!