Σόου-υπερπαραγωγή στήνει το OPEN - 12 ώρες κράτησαν τα γυρίσματα

1

Ένα σόου που θα θυμίσει παλιές καλές εποχές Ρούλας θα δούμε Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Open
tv ,με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη και καλεσμένους του επώνυμους φίλους του, παρουσιαστές και δημοσιογράφους του Open αλλά και τον Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει πολλές επιτυχίες του.

Οι διαδικασίες εγγραφής ξεκίνησαν χθες από τις 14.00 το μεσημέρι σε ένα υπέροχο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας. Ο Κωστας Καπετανίδης , η παραγωγή του Celebrity Travel αλλά και ολόκληρος ο μηχανισμός του Open tv ήταν επι ποδός μαζί με τους περίπου 40 καλεσμένους που θα παρελάσουν από τις οθόνες μας. Η εγγραφή ολοκληρώθηκε ξημερώματα γύρω στις 02.30 και το μεγάλο στοίχημα του Mr Travel πλέον είναι η τηλεθέαση μιας και έχει στις πλάτες του τόσο το Χριστουγεννιάτικο όσο και το Πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό φορτίο του καναλιού. 

Η εντολή που υπήρχε ήταν να μην αναρτηθούν στα social media βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μόνο ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε φωτογραφία με τους Τσαχουρίδησες που εμφανίζονται στο πλάι της Μαρινέλλας στην Θεσσαλονίκη. Άρα ,σίγουρα θα έχουμε άρωμα Πόντου. Επίσης είδαμε τη Ζόζεφιν, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, και τη Βίκυ Κάβουρα που σίγουρα θα είναι μέσα στους καλεσμένους του σόου. Σύντομα θα έχουμε και νεότερα...

Πηγή: Newspistol

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !