Ανδρέας Γεωργίου: ''Δεν είναι δύσκολο να κάνουμε γυρίσματα σε δυο χώρες ταυτόχρονα''

Ο Ανδρέας Γεωργίου σκηνοθετεί για 2η σεζόν το επιτυχημένο ΤΑΤΟΥΑΖ, ενώ φέτος συμμετέχει και ως ηθοποιός.
Ο δημιουργός μιλά στο Τηλέραμα τόσο για την ομάδα του, όσο και για την ανάκαμψη της μυθοπλασίας στα κανάλια.

Φέτος, ύστερα από χρόνια, η ελληνική τηλεόραση παράγει αρκετές σειρές μυθοπλασίας. Είναι δείγμα ότι βγαίνει από την κρίση; 

«Για κάποια χρόνια στην Ελλάδα δεν είχαμε καθόλου μυθοπλασία και έπρεπε να ξεκινήσει και πάλι να συμβαίνει. Αυτό που έγινε είναι, πιστεύω, πως όλοι πλέον προσαρμόστηκαν στα δεδομένα της εποχής».

Πόσο δύσκολο είναι να συντονίζει κανείς γυρίσματα σε δύο χώρες ταυτόχρονα;  

«Δεν είναι καθόλου δύσκολο, είναι θέμα πείρας. Με τον Κούλλη Νικολάου το κάνουμε πια οκτώ χρόνια και είναι η ρουτίνα μας. Η ομάδα μας, που δημιούργησε πλέον και την εταιρεία μας, ετοιμάζει οκτώ επεισόδια την εβδομάδα, όταν κάποτε το καθημερινό έκανε γυρίσματα για πέντε επεισόδια και αυτό το θεωρούσαν μεγάλο όγκο δουλειάς. Έχουμε μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα και ο καθένας έχει τον ρόλο του. Όταν πρέπει να κάνουμε γυρίσματα οπουδήποτε, βγάζουμε τις ημερομηνίες και το στήνουμε σωστά, οπότε είναι σαν να γυρίζουμε στη διπλανή πόλη».

Σας σταματά ο κόσμος στα γυρίσματα; Τι σας λέει;  

«Υπάρχει τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο. Στα Μετέωρα, για παράδειγμα, όποτε τυγχάνει να έχουμε γύρισμα, δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουμε κάτι και να μη μας βοηθήσουν οι κάτοικοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια