Έρχεται στον ΣΚΑΪ ...Λόγω Τιμής! Νέοι ηθοποιοί-έκπληξη


Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά  

Το «Λόγω Τιμής», η εμβληματική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του 1990, επιστρέφει 20 χρόνια μετά, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η συγκλονιστική σειρά, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο και του Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.

Φιλία. Αγάπη. Σεξ. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα. Οικογένεια. Και πάλι φιλία. Το «Λόγω Τιμής» ύμνησε τη φιλία και αναπαράστησε με τον καλύτερο τρόπο την αληθινή ζωή μιας παρέας νέων ανθρώπων. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα. 20 χρόνια μετά. Στο Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά- θα πρωταγωνιστήσουν ο Άλκις Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου κ.ά.

Έκπληξη οι νέοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τους παλιούς.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Γιωργος είπε…
Όταν λες Νέοι ηθοποιοί - Έκπληξη στον τίτλο και μέσα κάνεις το παγώνι θυμίζεις ςγνωστα δημοσιογραφακια που παρακαλάνε για λίγα κλικ.Κιτρινη κάρτα μικρέ
Ο χρήστης Μιχάλης Αρβανίτης είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.