Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης - έκπληξη της Αννίτας Πάνια!


Η Αννίτα Πάνια έπειτα από μικρή απουσία, επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του καναλιού Νέο Έψιλον, με την εκπομπή "Annita Airlines", η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο στις 16:30.

Η ίδια μίλησε στην Φωτεινή Ψυχίδου και "Στη Φωλιά των Κου-Κου" για το διάστημα που έμεινε εκτός τηλεόρασης, αλλά και για τα όσα έχουμε να δούμε στη νέα εκπομπή.

«Άρχισα να φλερτάρω στην ιδέα ότι είναι πολύ ωραία να μην κάνεις τηλεόραση. Αλλά η έλευση του Νέου Έψιλον δεν μου άφησε πολλά περιθώρια να φλερτάρω με την αποχή. Οπότε εντάξει, για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά… τραβά».

«Καμία αλλαγή δεν νιώθω. Νιώθω ότι είμαι στο ίδιο περιβάλλον, στο ίδιο πλατό, με τους ίδιους συνεργάτες, με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Το κανάλι αυτό μου είναι πάρα πολύ οικείο με την έννοια των προσώπων. Έπαιξε ρόλο ότι ήταν μια πρόταση η οποία ήρθε από ανθρώπους που γουστάρω. Ότι ροκάρει το θέμα πάρα πολύ γιατί είναι μικρό το μαγαζί και έχουμε βάλει και ένα στοίχημα. Το σαββατοκύριακο έχουμε Αννίτα Airlines, είναι η νέα μου επιχειρηματική δράση, έχω αποκτήσει αεροπορική εταιρεία πια, γιατί είμαστε στον αέρα, γιατί έχει και lines που είναι οι γραμμές και γενικώς δεν ήξερα τι άλλο να σκεφτώ και μου ήρθε το Αννίτα Airlines και το βάλαμε. Φέτος έχω κοντά μου ένα πρόσωπο – έκπληξη. Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμώ πολύ», δήλωσε η Αννίτα Πάνια.

Αμέσως μετά το σχολιασμό της συνέντευξης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε τον συνεργάτη-έκπληξη: «Ο συνεργάτης που δεν μας αποκάλυψε είναι ο Βασίλης Νομικός, ο οποίος επανέρχεται στην τηλεόραση»


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πως δέχτηκε η Πάνια να δουλέψει σε έναν τοπικό σταθμό; Θα πάρει τελικά άδεια πανελλαδικής εμβέλειας;