Αντέχει αλλά ψάχνει νέο ιδιοκτήτη!


Για μια ακόμη χρονιά ο Galaxy 92 -ένα ιστορικό μουσικό ραδιόφωνο της πόλης που κλείνει 30
χρόνια λειτουργίας- βρίσκεται σε αναζήτηση προσώπου που θα του δώσει ρευστότητα και -σε βάθος χρόνου- περισσότερη ακροαματικότητα. Στον πιο πρόσφατο ισολογισμό του σταθμού για το 2017 γίνεται αναφορά σε απόφαση των μελών του ΔΣ που λέει πως «η εταιρεία αναζητεί νέο επενδυτή για την συμμετοχή του στην αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου, με παραίτηση των παλαιών μετόχων της εταιρείας από το "Δικαίωμα Προτίμησης"».

Εν ολίγοις οι τωρινοί ιδιοκτήτες του Galaxy 92, οι οικογένειες Γεωργάκη και Ορφανίδη, κάνουν πίσω προκειμένου να μπει νέος «παίκτης» στην μετοχική σύνθεση του σταθμού. Πράγμα που ήταν πολύ κοντά στο να υλοποιηθεί το 2015, με τον τότε υποψήφιο επενδυτή να υπογράφει σχετικό προσύμφωνο και να ελέγχει τα οικονομικά στοιχεία του Galaxy, ωστόσο -όπως αποδείχθηκε- το deal δεν έγινε ποτέ. Επί πλέον, σύμφωνα με το έγγραφο της φετινής τακτικής γενικής συνέλευσης, στην ημερήσια διάταξη ήταν και πάλι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Galaxy 92 δείχνει να αντέχει, έχοντας πλήρες καθημερινό πρόγραμμα με 9 παραγωγούς στο δυναμικό του και ακροαματικότητα που κινείται στο 3-3,5%. Το τελευταίο δίμηνο, μάλιστα, είναι το μουσικό ραδιόφωνο με τους πιο πιστούς ακροατές, πίσω μόνο από ενημερωτικά και αθλητικά ραδιόφωνα στη λίστα με τους μέσους όρους διάρκειας ακρόασης.

Ε-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια