Μικαέλα Φωτιάδη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από συμπαίκτρια της!

1

Καλεσμένη "Στη Φωλιά των Κου-Κου" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Μικαέλα Φωτιάδη, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το "GNTM". Το μοντέλο, που ήταν μέλος της λεγόμενης «τριάδας της φωτιάς», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα που έχει πει για κάποιες από τις συμπαίκτριές της, ενώ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Άννα Αμανατίδου.

«Το ότι η Αμανατίδου είναι instagrammer, έχει ψεύτικους ακόλουθους και δεν είναι καλός χαρακτήρας είναι πράγματα που μου τα έχει πει η Μέγκι που τη γνώριζε και έξω από το παιχνίδι, για αυτό και τα υποστήριζα. Δεν έχω όμως κάτι προσωπικό μαζί της. Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Ήμουν λίγο υπερβολική. Στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, αλλά τελικά απέδειξε ότι μπορεί και είναι ακόμη μέσα στο παιχνίδι.

Ελπίζω να μη στεναχωρηθεί με όλα αυτά που έχω πει για εκείνη. Έχω πει και καλά λόγια για την Άννα, αλλά δε τα έχουν δείξει στην τηλεόραση. Έχω πει ότι τη θαυμάζω, το ότι είναι διπρόσωπη το είχα πει στην αρχή που είχα στηριχθεί σε όσα είχα ακούσει από τη Μέγκι. Δε λέω ότι με παρέσυρε η Μέγκι. Απλά την ήξερε πριν το παιχνίδι.

Αν ήθελα να ήμουν σωστή θα μίλαγα με την Άννα και μετά θα την έκραζα. Αυτό που έκανα ήταν λάθος, στηρίχθηκα σε αυτά που έλεγε η Μέγκι και τα υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα, για αυτό και της ζητάω συγγνώμη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μικαέλα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο της. Θέλει κότσια να βγαίνει και να ανακαλεί όσα έχει πει. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποια άλλη αντίστοιχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !