Αντώνης Κανάκης: Γι’ αυτό το λόγο είπε «ναι» στο ΣΚΑΪ


Ο Αντώνης Κανάκης πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και ήδη ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

 Μόλις ανακοίνωσε ο παρουσιαστής την παραίτησή του από τον ΑΝΤ1 αρκετά ήταν τα στελέχη των καναλιών που τον πλησίασαν και του έκαναν πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό τους.

 Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του περιοδικού People, ο παρουσιαστής βρισκόταν σε δίλημμα για το ποιο κανάλι πρέπει να επιλέξει, ωστόσο, διάλεξε το ΣΚΑΪ, αν και η πρόταση δεν ήταν η πιο δυνατή οικονομικά. Όμως αυτό που τον έκανε να πει το “ναι” στον σταθμό του Νέου Φαλήρου ήταν οι ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύχθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και στα στελέχη, ο τρόπος βασικά που τον πλησίασε ο ΣΚΑΪ.

 Όσον αφορά το πότε θα κάνει πρεμιέρα και πότε θα προβάλλεται το Ράδιο Αρβύλα, το περιοδικό αναφέρει πως η πρεμιέρα θα γίνει τον Φεβρουάριο και θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα λίγο πριν τις 12.00 το βράδυ μετά το Survivor. Για την δεύτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, «Βινύλιο», δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα μεταδίδεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης όταν πηγαίνουν σε ένα άλλο κανάλι επιλέγουν βάσει των ανθρώπινων σχέσεων και ποτέ δεν πηγαίνουν στα περισσότερα χρήματα!
Άλλο βέβαια που υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο.
Οι άλλοι σταθμοί του έταξαν να τον κάνουν μέτοχο σε αδαμαντορυχειο και αρνήθηκε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσον αφορά, όχι όσο αναφορά. Μάθετε τα υποτυπώδη ελληνικά πριν αρθρώσετε δημόσιο λόγο. Λυπηθείτε τα μάτια μας.