"Από το τίποτα δεν βγαίνει τίποτα": Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκαλύπτει για τη ματαίωση του "Ζητείται Ψεύτης"!

0

Με ιδιαίτερο τρόπο μίλησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης για το ναυάγιο του «Ζητείται Ψεύτης» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυόταν τον έτερο κεντρικό ρόλο του έργου, τον βουλευτή Φερέκη, στο πλευρό του «Ψευτοθόδωρου».

«Συζητήθηκε; Δεν γνωρίζω κάτι, δεν υπήρχαν καν σε αυτό. Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής: ο Σαίξπηρ στον "Βασιλιά Λυρ" λέει μία φράση που τα λέει όλα. Από το τίποτα δεν βγαίνει τίποτα. Αυτή η ιδέα, λοιπόν, για αυτό το έργο, με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα. Και απεδείχθη εκ των υστέρων ότι ήταν ένα τίποτα. Εγώ γιατί βρέθηκα εκεί; Γιατί έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω κι άλλα πολλά, γιατί είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Υπάρχω για να κάνω λάθη και να τα βελτιώνω. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Δεν θα εννοήσω τίποτα, δεν θα μπω σε καμία διαδικασία τέτοια» δήλωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή καλεσμένος στο "Happy Day".

Επίσης, έκανε σαφές πως είναι στη διάθεση των παραγωγών ώστε να ανέβει η παράσταση με άλλο πρωταγωνιστή: «Δεν το συζητάμε αυτό. Ήταν δεδομένο, αν η εταιρία έβρισκε έναν ηθοποιό και έκανε την παράσταση. Αυτό το αναντικατάστατος δεν το πιστεύω στις μέρες μας. Στο παρελθόν υπήρξαν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι. Τώρα δεν υπάρχουν. Μέσα σε αυτούς κι εγώ, δεν το συζητώ. Φυσικά είμαι διαθέσιμος να συμμετέχω. Αλλά με τα δεδομένα που υπήρχαν ήταν ένα τίποτα και απεδείχθη αυτό».

Ο ίδιος, μάλιστα, κατέληξε: «Εγώ λέω ότι για εμένα προσωπικά είναι το "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες". Εγώ ανακατεύτηκα, το οποίο ήταν εγκληματική πράξη από εμένα. Μου έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό να συμπληρώσω το αρχείο μου, γιατί μου έλειπε αυτό, και είμαι πολύ καλά».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !