Τα νούμερα στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες 3/12/2018

15

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:
Πρόγραμμα- 18/54  

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14.6
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ  17.8
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 11.7
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 13.5
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 13.6
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ  11
ΜΑΖΙ ΣΟΥ  12.9

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ένας κοινός απλός τηλεθεατής δε θα έμπαινε στη διαδικασία να γράψει ότι εύχεται και μονοψήφιο στη Φαίη. Οπότε μάντεψε ποιος δεν είναι απλός τηλεθεατής και ποιος θα κρυφτεί στο λαγούμι του όταν από αύριο θα είναι πάλι πρώτη η Φαίη. Όπως κάνεις κάθε μέρα άλλωστε και βγαίνεις μια φορά την εβδομάδα να πεις τα γνωστά σου. Περαστικά και εύχομαι κι Εγώ στη Φαίη μονοψήφιο αν είναι να πεθάνεις από το κακό σου. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε και μονοψηφια η φαιη.περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρωινό αυτοκτόνησε....
    Εφιάλτη δεν είχε το πρωινό και φέτος εφιάλτη απέκτησε!!!!
    Κούκου!!!!
    Δευτεριάτικο η ζήνα στο γρουσούζικο 13...
    Άλφα Ρεπορτάζ ψιλοανέβηκε.

    Μαύρη Δευτέρα για πολλές εκπομπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω εάν αύριο η Φαίη θα είναι πάλι πρώτη, όπως γράφει κάποιος, αλλά αυτά πρέπει να είναι από τα χαμηλότερα νούμερα που έχει κάνει. Το λες και κατρακύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αντ1 έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα στην πρωινή του ζώνη. Δεν είναι μόνο οτι το πρωινό της Σκορδά παίρνει υψηλά νούμερα από τον Παπαδάκη και όχι μόνο δεν τα διατηρεί αλλά τα ρίχνει αρκετά. Δεν είναι μόνο οτι είναι πλέον 3 μονάδες(!) πίσω από τους Κούκου. Είναι και οτι είναι μόνο 3 μονάδες πάνω από την Καινούριου του Open!!! Στα τελευταία τέταρτα μάλιστα η Καινούριου ο όχι μόνο την κόντραρε στα ίσα αλλά την πέρασε έστω και λίγο. Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα το ακριβοπληρωμένο πρωινό του αντ1 (με την δυναμική και την ιστορία ενός καναλιού σαν τον αντ1) όχι μόνο να κονταροχτυπιέται με το σαφώς χαμηλότερου κόστους πρωινό του σταρ ( που ποτέ δεν είχε αξιόλογη πρωινή ζώνη) αλλά να το πλησιάζει απειλητικά και το επίσης χαμηλού κόστους πρωινό του Open που παλέυει να ξεφύγει από τα μονοψήφια και να φτιάξει ένα ανταγωνιςτικό πρόγραμμα. Αν ο αντ1 δεν λάβει δραστικά μέτρα θα ξαναδεί σύντομα την πάλαι ποτέ πρωινή του αίγλη να κατρακυλά και να γκρεμοτσακίζεται. Αυτό που χρειάζεται κυρίως το πρωινό του και γενικά το κανάλι είναι ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω με μεγάλη έκπληξη αλλά και ευχαρίστηση ότι έχει αρχίσει να υπάρχει ένα έντονο κύμα άγχους ,νεύρων και ελειψη ψυχραιμίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Σκορδά δεν είναι 3 μονάδες πάνω από την Καινούριου. Είναι 2,9! Σιγά τη διαφορά θα μου πείτε. Όντως η διαφορά δεν είναι μεγάλη αλλά δεν παύει να έπεσε κάτω από τις 3 μονάδες. Οι Κούκου έχουν το GMTP και πηγαίνουν καλά. Η Καινούριου τι έχει που σιγά σιγά ανεβαίνει και τρώει και αυτήν τηλεθεατές από τον Αντ1; Το πρόβλημα λοιπόν είναι στο Πρωινό του αντ1. Ας ψαχτούν λοιπόν εκεί στον Αντ1 ποιό, ποιά, ποιός ή ποιοί είναι το πρόβλημα γιατί το μέλλον δεν προβλέπεται καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι ξερουμε ποιος φταιει εχει ενα ονομα και λεγεται ουγγαρεζος.ο γκαντεμης που δεν εχει στσυρωσει επιτυχημενη εκπομπη για ολοκληρη σεζον βλεπει οτι η τηλεοραση δεν τον θελει κι συνεχιζει...ειναι τοσο αντιπαθητικος στο πανελ που δε μπορεις να αντεξεις να δεις την εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγγνώμη, αλλά για εμένα φταίει η παρουσιάστρια, ας μην έπαιρνε τον Ουγγαρέζο. Αν κρίνω από το studio που της έφτιαξαν μετράει ο λόγος της.Η ίδια έχει υπερεκτεθεί τόσο πολύ με τις χαζές φωτογραφίσεις που κάνει.,για να ανεβάσει το εισόδημά της που κάηκε". Αφήστε που έχει περιοριστεί μόνο σε πόζες και αυταρέσκεια μπροστά στο φακό. Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Η πτώση της Σκορδά ξεκίνησε από πέρυσι μετά την άνοιξη και δεν ήταν ο Ουγγαρέζος μαζί της. Μα θυμίσουμε οτι έκλεισε με 13-15; Ήταν μεν πρώτη αλλά με πεσμένα νούμερα που φέτος έπεσαν ακόμα περισσότερο γιατί μπήκαν στο παιχνίδι οι Κούκου αλλά και η Στεφανίδου και πολλές φορές χάνει την πρωτιά και έρχεται δεύτερη στο σύνολο και τρίτη. Ως το τέλος της σεζόν έχουμε πολλά να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Κουκου δεν είχαν GNTM χθες γιατί το επεισόδιο παίζει τη Δευτέρα το βράδυ. Όπως δεν έχουν ούτε Πέμπτες και Παρασκευές. Η Φαίη παίζει και GNTM και Nomads απέναντι, το ίδιο και η Σταματίνα που παίζει και spoilers και από τα δύο γιατί δεν είναι του καναλιού της και άρα μπορεί. Η σταδιακή πτώση της Φαίης δεν οφείλεται στο τι προγράμματα έχουν τα απέναντι κανάλια, αλλά στο ότι είναι πια ένα κουρασμένο πρωινό, σε αντίθεση με όλα τα ορεξάτα προγράμματα απέναντί της. Πιθανότατα πληρώνει και τη συμπεριφορά του Ουγγαρέζου απέναντι σε πολύ αγαπητά πρόσωπα, που τον εξέθεσε. Ο Καπουτζίδης και η Χρηστίδου για παράδειγμα, δεν έχουν επιδείξει ποτέ συμπεριφορά που να είναι μισητή στο κοινό, η επίθεση που τους έκανε έβλαψε την εικόνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι'αυτή έχει κουράσει με τα τόσα διαφημιστικά που κάνει εκτός πρωινού. Ένα δήθεν μοντέλο, πόσο πια??? Βαρετή και σίγουρα πολυφτιαγμένη, να μην πώ πλαστική, δεν είναι αλλού αυτοί που βλέπουν τις παρουσιάσεις το πρωί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πρωινό του ΑΝΤ1 βγάζει κάτι ψεύτικο και μιλάω για την εικόνα.Φταιει το άθλιο μακιγιάζ που δείχνει τη Φαίη έτσι; Φταίνε τα φώτα;Νομίζω το πρώτο περισσότερο.Πρωινη εκπομπή κάνει ας βγει πιο αβαφη και χαλαρή δε χάθηκε ο κόσμος.Ισα ίσα!!
    Οι Κουκου έχουν κάτι που λείπει και από τη Σκορδά και από την στημενη Καινούργιου: είναι ΑΠΛΟΙ!!!!!Ένα ζευγάρι που δεν έχει προκαλέσει ποτέ,που δεν το έχει παίξει σταρ,που πάντα έχει μια ευγένεια!
    Μπορεί στο πάνελ να είναι και ο Στέφανος που προσπαθεί να βγάλει ίντριγκα ακόμα κι από την πιο απλή δήλωση ενός "σελεμπριτι",αλλά ο Κρατερός το εξισορροπεί άριστα!Αντίθετα ο Ουγγαρεζος δε μαζεύεται από τη Φαίη και από κανέναν άλλον,όπως φαίνεται, και κουράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ζευγάρι της γκαντεμιάς, Ουγγαρέζος και Ουιλιαμς όπου εμφανίζονται πέφτουν τα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !