Τα νούμερα στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες 12/12/2018

%252C.%252C01020

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ . 
Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα- 18/54  
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 17,8
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 16,9
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 8,6
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18,0
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
14,3
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ  12,4
ΜΑΖΙ ΣΟΥ  
14,4

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται κάθε φορά να υπάρχουν αυξομειώσεις στα νούμερα του Πρωινού; Τη μια κάνει 24 την άλλη 15 την άλλη 20. Δεν έχει βρει ακόμη σταθερό κοινό; Τη μια φορά μπορεί να έχει 10 μονάδες διαφορά από τους Κου Κου και την άλλη 1 μονάδα. Πολύ περίεργα τα νούμερα. Ίσως επειδή το κοινό που βλέπει τηλεόραση εκείνη την ώρα είναι μηδαμινό και γι' αυτό φαίνεται αυτή η διαφορά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχω πάθει πολύ πλάκα με αυτό που γίνετε φέτος με τις εκπομπές που την μία είναι αρκετές μονάδες πάνω και την άλλη κάτω και δεν μένουν σταθερές.Αυτό μας δείχνει ότι ο τηλεθεατής έχει προτίμηση σε όλες και πηγαίνει μία εδώ μία εκεί.Κάτι που για μένα είναι καλό να μην είναι κολλημένος σε μία εκπομπή και δίνει μερικά νουμεράκια παραπάνω στις υπόλοιπες.

Η Ζηνάρα έσκισε!
Την Κατερινούλα Καινούργιου την αδικούν τα νούμερα,έχει γίνει πολύ καλύτερη τελευταία.
Τις τηλεφωνικές γραμμές τις διαχειρίζεται όπως πρέπει και πολύ σωστά!

Προκαλώ τους fun της Φαίης τι έχουν να μας πούνε σήμερα για τα νούμερα της και γιατί πανηγυρίζουν με 20+ όταν κάνει μία ημέρα?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η εκπομπη του αλφα τη μια 14 και την αλλη 8
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
1:03 κάθε εκπομπή έχει ένα δικό της κοινό. Από κει και πέρα οι περισσότεροι τηλεθεατές βλέπουν λίγο από όλα.Θα βάλουν πχ τη Φαίη,αν δεν τους ενδιαφέρει το θεμα θα βάλουν σταρ.Αν καταφέρουν οι Κούκου κ κρατήσουν τον τηλεθεατή αυτός δε θα αλλάξει ξανά κανάλι εκείνη τη μέρα.Αν όμως βάλει ΑΝΤ1 κ δει ένα θέμα που τον ενδιαφέρει και μετά έναν καλεσμένο που επίσης τον ενδιαφέρει θα μείνει εκεί.
Γενικά αυτό που υπήρχε παλαιότερα (βάζω κάθε πρωί Λιάγκα-Σκορδα,κάθε μεσημέρι Μενεγάκη,επειδή μου έχουν γίνει συνήθεια) υπάρχει σε μικρότερο βαθμό σήμερα.Γιαυτο και αντί να έχουμε ένα πρωινό με 35-40% εζοε δύο από 15-20%....