Tα πρώτα...πανηγυρικά δελτία Τύπου του OPEN !

4

Μπορεί το πρόγραμμα του OPEN να κινείται σε σχετικά χαμηλά ποσοστά, όμως, στο πρόγραμμα
υπάρχουν και δύο φωτεινές εξαιρέσεις, που όχι μόνο βγάζουν ασπροπρόσωπο το κανάλι αλλά φέρνουν μεγάλη ανάσα στους πίνακες της Nielsen. Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μουτσινάς σαρώνουν, και έτσι σήμερα, δικαίως έφτασαν και τα πρώτα πανηγυρικά δελτία Τύπου του νεοσύστατου OPEN!

Ακολουθούν τα δελτία Τύπου του σταθμού:
Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή, «Για Την Παρέα…», στο Open όλο και πιο ψηλά! Η μεσημβρινή ,σχολιαστική, ψυχαγωγική εκπομπή του Open σε σταθερά ανοδική πορεία.   

Αγαπά τη σάτιρα, και, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, φέτος ο Νίκος Μουτσινάς, κάθε μεσημέρι στις 15.00, «Για την Παρέα» σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στη μεσημβρινή ζώνη του Open, σε μια σχολιαστική εκπομπή που περνά από το μικροσκόπιο την τηλεοπτική επικαιρότητα, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του stand-up comedian παρουσιαστή.

Την εβδομάδα 19-23 Νοεμβρίου ο μέσος εβδομαδιαίος όρος της εκπομπής «Για Την Παρέα…» ήταν 14,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών (με την εκπομπή της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου να κάνει μέσο όρο τηλεθέασης 16,4%).H εκπομπή, Για Την Παρέα, σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία από την πρεμιέρα. (εβδομάδα 29/10-4/11 εβδομαδιαίος μέσος όρος 9,8%, εβδομάδα 5-11/12 εβδομαδιαίος μέσος όρος 11,1%, εβδομάδα 12-18/11 εβδομαδιαίος μέσος όρος 11,7%, εβδομάδα 19-25/11 εβδομαδιαίος μέσος όρος 14,3% στο κοινό 18-54), δημιουργώντας μια νέα τηλεοπτική συνήθεια.

Δυναμική πορεία σε ανοδική τροχιά για τη Φαίη Μαυραγάνη και το Τώρα Ό,τι Συμβαίνει

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open, «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει», της Φαίης Μαυραγάνη, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ενισχύοντας σταθερά τη δυναμική της. Συμπληρώνοντας έναν μήνα στον τηλεοπτικό αέρα, η εκπομπή ,«Τώρα, Ό,τι Συμβαίνει», σημείωσε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, μέσο όρο τηλεθέασης από την ημέρα έναρξής της 15,2% στο κοινό 18-54, με το μέσο εβδομαδιαίο όρο της τελευταίας εβδομάδας (Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Νοεμβρίου) στο 16,1% στο δυναμικό κοινό.

Η έγκυρη, αμερόληπτη ενημέρωση για όλες τις σημαντικές ειδήσεις και το πλήρες ρεπορτάζ στο «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» ,προσφέρουν στους τηλεθεατές μια δυνατή επιλογή ενημέρωσης για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.  

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την Φαίη αν την είχαν καθημερινές πάλι νούμερα θα έκανε...
    Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι γνωρίζει πολύ καλά τι ακριβώς θέλει ο κόσμος.
    Ο Νικόλας από την άλλη Είναι τυφώνας που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και το κάνει πάρα πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα μα βγαζουν για2 προγραματα ανακοινωση ειναι τραγικο ολα τα αλλα πατωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτά τα δύο έχουν αυτά και θα ανακοινώσουν. σιγά μη χάσουν την ευκαιρία. εδώ βγάζουν ανακοινώσεις για το τί κάνουν εκπομπές τους μόνο στις γυναίκες ή μόνο στους άντρες. Για το ότι τα άλλα προγράμματα πατώνουν κάνουν τα στραβά μάτια. Την ίδια τακτική ακολουθούν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά για τα πανηγύρια εκεί στο open 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !