Μένιος Φουρθιώτης: Τα "καρφιά" κατά του OPEN και η είδηση - έκπληξη για την τηλεοπτική του επιστροφή!

11

Με ένα καταγγελτικό μήνυμα στα social media ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή.

Ευρισκόμενος και επισήμως εκτός Open ο παρουσιαστής πέταξε τα καρφιά του στη νέα διοίκηση του καναλιού κάνοντας λόγο για λάθος χειρισμούς που έχουν οδηγήσει σε οικονομικές ζημιές, ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του επιστροφή, η οποία όπως σχολίασε θα είναι σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

«Όταν οι "επαγγελματίες" αγνοούν την αγάπη που χαρίζουν οι τηλεθεατές σε εκπομπές που αγαπάνε και εκείνοι πράττουν ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ο κόσμος τους χαρίζει τον ημερήσιο ΜΟ 4%-5% ποσοστό που αποδεικνύει για παράδειγμα ακόμα και 4.500.000€ το μήνα να πληρώνεις δεν κερδίζεις την αγάπη του κοινού καθώς με τα χρήματα δεν εξαγοράζονται όλα! Εξάλλου η ιστορία έδειξε ότι το πρώην #epsilon_tv πριν πουληθεί ο κόσμος το αγάπησε και του χάρισε 8% ημερήσιο ΜΟ χωρίς να σκορπάει εκατομμύρια, διότι οι τηλεθεατές αγάπησαν την οικογένεια αυτή και σήμερα απλά με το νέο όνομα και με τα τόσα χρήματα που πετάει ο επιχειρηματίας (προφανώς δεν γνωρίζει το κόστος και ας με συγχωρέσει για την πικρή αλλά είναι και η μόνη αλήθεια αλλά έχει άγνοια κινδύνου - καθώς διετέλεσα Γενικός δ/ντης και εμπορικός δ/ντης και ο σταθμός πουλήθηκε κερδοφόρος εν αντίθεση 1/5 χρόνο μετά είναι ζημιογόνος) και τελικά το κοινό δεν θέλει να πατήσει το κουμπί OPEN αλλά πατάει CLOSE !!! Και επειδή ρωτάτε η επιστροφή μου που θα είναι , θα είναι σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας .... λίγο υπομονή και θα τα πούμε όλα» έγραψε χαρακτηριστικά.



Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βέβαια, η συχνότητα πανελλαδικης εμβέλειας ίσως και να σημαίνει πως το Νεο Έψιλον εκπέμπει μέσα από άλλα κανάλια σε ολόκληρη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μένιο το να κάνει αναμετάδοση στη Κρήτη το ΑΕ δεν σημαίνει ότι είναι πανελλαδικό κανάλι. Άσε τις εκπομπές και επιτέλους πήγαινε να ένα φροντιστήριο ελληνικών να μάθεις ελληνικά. ΠΑΝελλαδικό. Παν σημαίνει το σύνολο, πανελλαδικό σημαίνει σε όλη την Ελλάδα. Λόλα να ένα μήλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγαινε σε ένα φροντιστήριο, με κόλλησες μενιοελληικά σατανά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εμένα το μυαλό μου πήγε στον Αντ1 γιατί εμφανίστηκε και δύο μπορεί και τρεις φορές καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και με αφορμή τα όσα ακούγονται για τον Αντ1 ότι μπορεί να ανοίξει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και μήπως ενεργοποιήσει και την μεσημεριανή βέβαια αυτό σημαίνει ότι στον Αντ1 δεν θα μπορεί να πουλάει κρέμες και σόμπες αλλά άλλου είδους σίγουρα μπορεί όπως ζύμες Άλφα τρόφιμα κ.α όπως δηλαδή κάνει και το πρωινό αντίστοιχα βέβαια το πανελλαδικής εμβέλειας να εννοεί και το Νέο Έψιλον και απλά να το βάφτισε πανελλαδικής εμβέλειας πάντως γελάω που λέει ότι υπό την νέα διεύθυνση του καναλιού έπεσε αντί να ανέβει αφού όταν ανακοινώθηκε και πραγματοποιήθηκε η εξαγορά του σταθμού από 3% που έκανε το Ε έφτασε να κάνει 7-8% και όλα αυτά με την νέα διοίκηση και όχι την παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια εχω μια απορια γραφεται οτι το Νεο Εψιλον θα γινει θεματικο ψυχαγωγικο καναλι,τετοιου ειδους καναλι ειναι και το Μακεδονια tv.Το δευτερο καναλι πως μπορει και εκπεμπει αφου ακομη δεν εχουν δοθει οι θεματικες αδειες μονο και μονο γιατι ειναι του Κυριακου;Γιατι να μην γινει το ιδιο και με το Νεο Εψιλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα σαιτ ( δεν λεω ποιο) αναφέρει ότι δεν θα παει στο "Νεο epsilon" ουτε θα ξαναγύρισει στο "Open" όσο έντονα κα αν γράφτηκε. Μέσα σε αυτούς είναι και το Tvnea.com που πριν λίγες μέρες με ρεπορτάζ του για τη μεταγραφή του Φουρθιωτη ανέφερε οτι η νέα τηλεοπτική του στέγη θα είναι το κανάλι του Βρυώνη. Ελπίζω να ισχύει τον Ρεπορτάζ. Αν κάνω λάθος σε αυτά που λέω, διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ξαναγράψω το ίδιο . Δεν θα γλυτώσουμε ποτέ από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ετσι και παει στον αντ1 απλά θα τρίζουν τα κοκκαλα του Μίνωα. Ποτέ δεν θα έπαιρνε παρουσιαστη στο καναλι του που δεν ξερει να μιλησει ελληνικά και ειναι δικομανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή όλοι πιστεύουμε ότι θα πάει ΑΝΤ1 ; Δυστυχώς έτσι φαίνεται. Το κανάλι φαίνεται ότι δεν είναι στα καλά του, είναι σε απογνωση. Δεν ειναι πια ο παλιος καλός ΑΝΤ1. Παπαδάκης και Φουρθιωτης στο ίδιο κανάλι; Το καταλαβαίνω ότι θέλουν να ενεργοποιήσουν τη ζωνη αλλά με αυτόν; Ελπίζω στο Open να βρουν γρήγορα ένα καλό αντικατάστατη . Ε ρε κράξιμο που θα φανε ημέρες Χριστουγέννων στο Μαρούσι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο φίλο που ρώτησε παραπάνω γιατί το μακεδονία είναι ακόμη ανοικτό. Έχει αλλάξει φυσιογνωμία σε πανελλαδικό θεματικό. Ο αντίστοιχος διαγωνισμός δεν έχει γίνει ακόμη. Έτσι μέχρι να γίνει έχει δικαίωμα να εκπέμπει. Αυτό το new epsilon είναι το πρώην AB, πρώην Shop TV. Έχει περιφερειακή άδεια γενικού περιεχομένου. Δεν έχει πανελλαδική άδεια θεματικού περιεχομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !